hotel Nikšić-Sutomore-prosim za nove info.
Saj vem, da je november 2012, toda mene so povabili prijatelji drugo leto v tale hotel. Naj bi bilo darilo in se moram odločiti sedaj, če sem za.:)
Je bil letos kdo dol? Kako je kaj gneča na plaži-dobiš ležalnik? Glavna sezona vem, da je kriza, kaj pa konec avgusta? Hrana? Sobe sem videla na netu, ok, pa naj malo razpada…:) In okolica? Kaj dogaja?
Morje toplo? Na kateri strani sobe je več miru ponoči-morska ali park? So od tam organizirani izleti npr. v Tirano, Skadarsko jezero prek njihovih agencij? Cene?
Hvala za vsako informacijo.
Kako je v hotelu ne vem. Na plaži je gužva, še posebno ob vikendih, ko pridejo domačini iz notranjosti.
Hrana je solidna in zelo poceni. Nočno življenej zelo razgibano do 3 zjutraj, lokal zraven lokala in povsod glasba, tudi živa. Možnosti za izlete je veliko, tudi Albanija. Žal pa ima mesto Sutomore vključno z obalo eno veliko pomanjkljivost. To je čistoča. To pa je živa katastrofa. Mogoče se je v letu in pol, kaj izboljšalo, ampak dvomim. Če se že odpravljaš v Črno Goro, potem pojdi v Budvo. Tam je vsega dovolj, plaže, hrana, nočno življenej, čistoča pa na visokem nivoju in ni pripomb, pazi pa se le domačih voznikov. Tam za njih ne veljajo nobena pravila.
Forum je zaprt za komentiranje.