Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Depandanse VILLAGE SOL GARDEN ISTRA

Depandanse VILLAGE SOL GARDEN ISTRA

Naslednji teden greva z dragim tja, pa me zanima kako je. Kolikor berem vsi hvalijo, me pa zanima, koliko so dep. oddaljene od hotela, ker se bova hodila kopat. Je potrebno še kaj vedeti? Je voda res hladna v bazenu?

Men je blo vse super , brez pripomb:/

Z mojim sva jeseni bila tam. Depandansa je od hotela oddaljena 30m. Je veliko sprehajalnih poti, res lepa okolica. Primerna za rolerje, kolesa… Kar pa se samega bazena tiče, se ne veseli preveč. V bazenu je tako mrzla voda, da sva šla vanj le enkrat za 5 min. Bazen je pravokoten, majhen (25x10m mogoče), nobenih wihrpoolov ali masaž. Ga skoraj ni možno koristit. Imajo pa fantastični Wellnes. Sva jih že veliko obiskala in je res špica. Je pa za doplačat in sicer 20€/osebo za dve uri, kar je za moje finančne zmožnosti kar precej.
Imejta se lepo.

Mi gremo ta vikend. A je res tako mrzla voda? Tudi na drugih forumih sem prečitala, da je na bazenu hladno in voda ledena :(. Welnes pa – ja, kar lepa cena, res. Očitno bodo sprehodi edina dejavnost. Pa še to, če bo dež ne bo prijetno.

Depandanse so odaljene različno, saj so 3. Prva je mogoče res 30 m, ostali dve pa kar precej več. Mi smo bili lani v začetku okrobra. Okolica je lepo urejena, sprehajalne poti super. Bazeni ledeno mrzli – zunaj in znotraj. Takrat je bilo morje še toplo in smo se kopali kar v moju – čeprav je umazano kot v celi Istri. Meni osebno je bil en obisk dovolj. Raje grem v toplice v toplo vodo.

Nimam kaj dodati. Olivija vse napisala. Bil tam konec septembra in se kopal v morju. Bilo je fantastično toplo. Na pozornost ne dam nič, a malo me je zmotilo, ker se na recepciji niso spomnili in mi čestitali abrahama. Manjkajo jim take podrobnosti in seveda navodila v sobah o hišnem redu, kateri je v vseh jezikih, razen v slovenskem ne. Mene osebno ne moti, prav bi bilo, da se vodstvo vpraša za te pomanjklivosti. Pa smo spet pri vodstvu podjetja, tam kjer jaz rad obiram.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Pinea, Olea, Palma in hotel Sol Garden Istra.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Ojoj, to se ne bere dobro – glede bazena in vode. Je pa res nekaj drugega – če je v bazenu morska voda, je verjetno težava v tem. Vendar bi človek za hotel s 4 zvezdicami pričakoval kaj boljšega.
Lani smo bili v hotelu Salinera (apartmaji), ampak – je bilo boljše, kot sedaj berem tukaj. Bazen res mali, ampak – topla voda, ozračje,…

Mi smo bili lansko leto med prvomajskimi prazniki v hotelu sol garden istra. Bazen je res majhen in voda bolj hladna. Bila je ogromna gužva, tako da se je v bazenu dalo samo hoditi. Za hotel z 4 zvezdica, sem pa tudi jaz pričakovala malo več. ( pa ne mislim samo na bazen ).
Želim vam lep oddih, pa me glejte veliko levo ali desno.

Itak, monovke vse popljuvajo…

Depandanse so par korakov stran od hotela. Kot veste pa to niso terme in voda ne bo imela 32 stopinj. Prav prijetna voda je, jaz in moja otroka smo nadvse uživali.Hotel je vreden 4*. Kopati se pojdita raje med 12-16h (otroci spijo ha,ha), ne bo nobene gužve..

Uživajta na polno…

Kot so že drugi napisali – depandanse so blizu, okolica je lepa, bazen res zelo majhen in v času prvomajskih nagužvan (smo šli samo enkrat), osebje prijazno, od vsega največje razočaranje pa je bila jedilnica oz. 20 metrov dolga vrsta pred odprtjem za večerjo, posledično gužva tudi tam, hrana pa dobra.
Mi ne bomo več šli tja.
Za cca 10 evrov razlike v ceni je neprimerno boljši Melia Coral (v bližini). Ima pa 5 zvezdic. Bili dvakrat in še bomo šli.

So v okolici kakšne restavracije?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close