Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam za par dni z majhnimi otroki?

kam za par dni z majhnimi otroki?

v decembru bi šli na Dunaj, Salzburg, Rim, Berlin,…te predbožične varijante, pa nimam pojma kam se sploh splača it, ker imamo 3 in 1 letnika doma in se bo definitivno treba zelo prilagajati. Najraje bi šli v apartma, v bližini centra oz. tega decemberskega dogajanja.

Tako majhni otroci nimajo od takih potovanj čisto nič.

Jaz bi izbrala estinacijo lahko dostono z osebnim avtom…npr Salzburg ni daleč…na internetu poiščeš apartma…rezerviraš vzameš navigacijo če jo imaš in greš…mislim da ni nujno da je ravno v centru dogajanja, ker bo po moje precej dražje saj so parkirne hiše ki so kar dostopne…
mi velikokrat rezerviramo prek bookinga…vedno super

to da mali otroci nimajo nič od tega se pa ne bi strinjala…mlajši res ne. 3letnik pa ja…naša punčka ima dobri 2leti in od vsakega izleta precej odnese..spozna nove kraje, stvari, okuša kako novo hrano…enostavno se uči..pa s takim žarom potem razlaga kaj je videla…pa ni trebada se gre na drug konec sveta…že obiski destinacij po slo in sosednjih državah so za to starost čisto dovolj

Evo čisto na hitro sem pogledala…npr od 14-16 dec….center salzburga…studio 50m2..brezplačna odpoved 280Eur…

Če mi plačajo s tako majhnimi otroci ne bi šla nikamor. Malo počakaj, da odrastejo. Sicer kaj pa si mislila, prej bi laufala naokoli ne pa da si si otroke nakopala in to še celo dva. Luksuz pa tak a ne?

Po moje vas avtorica ni prosila za vaše mnenje ali naj gre ali naj ne gre z majhnimi otroki na dopust. Očitno so otroci pridni in prilagodljivi, zato ne smete vedno sklepat po svojih. Mi smo šli s tremi, ko so bili 1, 3 in 5 in smo se imeli super, res pa je da so vsi trije povsem neproblematični. In ja, večja dva še po enem letu govorita o čudovitih počitnicah v Tuniziji. Kakšnih idej o nastanitvi pa žal nimam. Pa lep dopust želim.

tudi jaz bi si izbrala manjše mesto, kjer imajo kakšno posebno otroško zanimivost … imate v mislih letalo ali avto?

Jaz bi šla na vašem mestu v kakšne toplice (razen, če ima kdo od otrok kakšne težave. alergije ali pa da hitro zboli za virozami), otroci uživajo v vodi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close