Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel Imperial Vodice-mnenje

hotel Imperial Vodice-mnenje

Pozdravljeni!
Lepo prosim tiste ki ste bili v hotelu Imperial v Vodicah za mnenje.

Pozdravljena,

mi smo bili v juliju tam. Fajn je, ker je plaza takoj zraven ni dalec do mesta…. to pa je tudi vse. Mi smo bili z hrano zeeelooooo nezadovoljni. Smo vzeli all inclusive, vsak dan smo jedlo isto ogabno hrano. Pa drugace ne kompliciram ampak tu pa je bila res katastrofa.

Hvala!
Sem želela mnenje ravno glede hrane. Mi smo bili tam in sem bila totalno razočarana nad hrano. Za večerjo tako neokusne hrane še nikjer nisem dobila in tako malo izbire. Glede na ceno pa sem pričakovala normalno hrano, ne da nimaš kaj jesti.
Dala sem prožbo na agencijo pa so mi odgovorili:
Pritožba nad hrano v hotelu je tudi nekaj kar lahko posredujemo hotelu, je pa verjetno stvar osebne presoje in subjektivnega gledanja.
Iz dopisa stranke lahko sklepamo, da gre za precej zahtevno stranko, ki bi ji bilo v bodoče dobro svetovati hotel boljše kategorije oz. hotel z boljšimi uslugami. Je pa seveda vprašanje ali bi bila stranka pripravljena plačati nekaj več?
V hotel Imperial v Vodice smo poslali že kar precej strank in kakšnih večjih reklamacij na ta objekt ne beležimo. Kar nekaj strank je, ki se tja tudi redno vračajo. Res pa je, da morda v ta hotel ne bi poslali zahtevnejših strank (če bi seveda prej vedeli in znali presoditi, da so zahtevne).

Za povrh sem iskala hotel z bazenom zaradi moje nosečnosti in 2letne hčerke, dobili pa smo totalno umazan bazen, ki je odprt od 9h-17h.
Tudi tega mi niso nič posebno komentirali, razen da se moramo prej posvetovati kdajje bazen odprt.

Res škoda 800eur, ki smo jih porabili v začetku julija za polpenzijon za 2 osebi.

Skratka z afencijo Gremtour, ki dela skupaj z agencijo Sajko nikoli več!!

Živjo!

Tudi jaz sem bila s partnerjem letos na dopustu v Vodicah. Mesto je super, plaža tudi (bila sva septembra – manj gneče). Midva sva bila nastanjena v vilah, na obroke sva hodila v restavracijo v hotel. Hrana je obupna. Od nedelje do petka je vsak večer bil za prilogo pečen krompir, ki je bil postan in še od kosila. Jedla sva dejansko ostanke od kosila. Če sva imela srečo sva dobila kaj svežega. Testenin skoraj ne poznajo, tu pa tam mogoče kakšen riž. Pa obstaja še kakpna druga zelenjava kot npr. cvetača, korenje in grah. Ni mi bilo všeč, da so menjavali glavne jedi čez celotno večerjo (najprej je bila piščančja rolada, potem pleskavice na koncu pa svinjska pečenka). Halo?!?!? Zajtrki pa niso bili nič boljši. Vedno eno in isto, premalo izbire (ena vrsta salam, sira, marmelada, margarina, vikikrema, tu pa tam mogoče hrenovke in jajca ter vsak dan isto pecivo).

Skratka: groza.

Zadnji dan pred odhodom sva imela manjši incident, kar se tiče parkirnega prostora. Malo se mi zdi brezveze plačevati parkirni prostor, glede na to da avto ni nikomur odveč (predvidevam glede na to, da je bilo pol parkirišča praznega) in da se dejansko na njem nabira prah. Ven iz hotelskega parkirišča pa ne moreš brez tega, da ne bilo celega cirkusa.
Bi še šla na to lokacijo ampak pod nobenim pogojem v ta hotel. Hotel Olympia je baje malo boljši.

Sva bila v Istri na dopustu in je hotel imel manj zvezdic kot Hotel Imperial in je bila hrana neprimerno boljša in tudi izbire je bilo neprimerno več.

Da povzamem: Lokacija dobra (tudi plaža), mesto lepo, urejeno, hotel je pa grozen (edini + je čistost sob (čistilke se zelo potrudijo) in brezplačen internet – vsaj nekaj). Hrana v Dalmaciji je obupna. Če kdo najde hotel v Dalmaciji, ki ima dobro hrano se priporočam. 🙂

Lep pozdrav,

Vida

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close