Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Pineta Fažana

kamp Pineta Fažana

Sem brala pol leta stare komentarje za ta kamp:

1. Sanitarije – da so podobne kot drugod.
2. Fenomenalni kamp – se še vrnejo vanj
…itd.

Zdaj pa me res zanima, ali noben še ni bil v Zeleni Laguni, Bijeli uvali, Valkaneli, Polariju, Veštarju, ….da izjavi kaj takega?

Mi smo pavšalisti v Valkaneli,kaj naj rečem saniratije so ok,čiste,miren kamp in prijazno osebje.

Nekomu je všeč kamp, kjer je veliko drevja, kjer je mesto na dosegu kratkega sprehoda, kjer je zvečer mir in je ljudi v kampu samo par sto, drugi uživaju v kampu, kot sta npr. San Polo ali pa Colone, kjer so skoraj odrezani do sveta, a se med sabo vsaj na videz vsi poznajo, tretji pa uživajo v kampih, kjer je par tisoč ljudi, kot je npr. Bi Village, kup bazenov, restavracije, animacije…
Pa sem se omejila le na par kampov v razdalji dobrih 20 km.

Meni je bilo npr. zelo všeč v nekem malem kampu na Bolu, pa objektivno gledano ni bil nič posebnega, sprejme mogoče v najhujši gneči 100 ljudi, a so lastnik in ostali zelo prijazni, pa družba je bila super.
In ne bom presenečena, če bo kdo rekel, da mu pa tam ni bilo všeč.

Polar in Veštar kot kampa mi prav tako nista kaj posebnega (res pa je, da sem se samo peljala skoz njiju), mi je pa resnično zelo všeč obalna pot od tam do Rovinja.

Pri takih komentarjih si jaz mislim, da je Fažana za tak denar pač tak kamp. Se pa po mojih merilih ne morem primerjati s kampi s štirimi in več zvezdicami. Zame spada Fažana v skupino Runk, Tašalere in podobnih kampov.

:(((( Nikoli v življenju nisem bil v kampu. Me pač niso peljali :((((
Bogve, ali bi se sploh znašel v kampu.
Bogve, kako bom naslednje leto v kampu našel 1ragljo?

Oh, išči me od aprila pa tja do septembra, ni vrag, da me ne najdeš. Sploh, ker zdaj veš, da bom zasedla tisti osamljeni ležalnik v senci. Že komaj čakam drugo leto, bo zima kar kratka:)

Ok, iskal te bom v senci
<3

Mi smo že lani in tudi letos par dni kampirali v tem kampu. Zakaj nam je bilo všeč?
Ravno zaradi tega, ker je kamp vseeno še nekoliko “naraven”, sence je veliko in ni vse sparcelizirano, omejeno in urejeno v nulo. Taki se mi zdijo vsi ostali v prvem postu omenjeni kampi. Ker smo vedno bili v začetku julija, tudi še ni bilo veliko ljudi, je bolj umirjeno. Plaža je dolga, prodnata, sence pa na plaži res ni veliko. Bazena ne potrebujemo, saj gremo na morje, da se kopamo v morju. Raznih pralnih in pomivalnih strojev za tistih nekaj dni ne potrebujemo. In še veliko drugih zadev, ki jih ostali kampi ponujajo, ne. Sanitarije so res dokaj čiste. Mesto za večerne sprehode je blizu.

Pa tudi spada med cenejše kampe.

Tudi sama sem brala komentarje. Če prebereš prav vse, šele dobiš realno sliko. Niso vsi pohvalili kamp, so ga tudi skritizirali…..

Pozdrav,
mene zanima kako je kaj z wc, predvsem v delu lesenih hišk? pa koliko je od tam do morja?Pravzaprav, dobrodošle so vse informacije…
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close