pomoč prosim, nujno!
Pred tremi dnevi smo prispeli v zaseben aparma v sim. zalivu. Jaz, mioja starša in dva otroka. Najprej lastnica sploh ni hotela prijavit moja starša, da bomo kao prišparali turistično takso. Imata potrdilo, da sta invalida in je sploh nebi plačali pa ni želela nič čut in tako nista prijavljena.To ok, ampak joj, kako je vse umazano. Tri dni že samo pospravljam in pomivam… V kopalnici toči voda…, pod omarami je svinjarije za pet cm, hrane, žlice, prah… Za kavčem, že tretjič brišem, ga še malo prestavim padejo ven ene stare gate… Vse umazano in lepljivo, grozno! Noče mi vrnt denarja, da bi šli domov- Jaz budala sem plačala za 14 dni več, kot znaša moja mesečna plača!!! Šli smo, ker sta oba nedonošena, problemi s pljučki zdaj pa v taki svinjariji. Ali jo lahko kam prijavim? Prosim za hitre odgovore in vašo pomoč.
Seveda jo lahko prijaviš – sanitarna inšpekcija, če seveda ne boš prej pospravila, ker potem ni dokazov. Gost je vedno car, tega se zavedaj in ima svoje pravice, lahko pa je problem če nekatere stvari potekajo tako bolj “pod roko”. Ampak pogumno – če je takšna svinjarija, postavi metlo v kot in se obrni na pristojno inšpekcijo.
Forum je zaprt za komentiranje.