Najdi forum

hotel croatia

pozdravljeni,je bil kdo v zadnejm letu v hotelu croatia v dugi uvali?? prosim za mnenja

Davor!

Mi smo se ravno v nedeljo vrnili iz Duge uvale. Ni bilo sicer slabo, vendar res nič posebnega. Glede na to, da smo glavni dopust letos preživeli v Turčiji, na Hrvaško pa smo skočili samo za par dni, smo bili zelo zelo razočarani. A tako je najbrž na Hrvaškem povsod (po naših izkušnjah).

Hotel je star, potreben obnove, a sobe so čiste, dovolj velike in OK. V sobi je klima, ki dobro dela, ni pa minibara. Kopalnico smo imeli s kadjo in malim umivalnikom, vendar žal ni bilo nobene poličke, kamor bi lahko odložil vsaj toaletno torbico ali kremico za obraz. Terase so velike, mi smo jo imeli s pogledom na morje, in to nam je bilo všeč. Hrana sicer dobra, le da je izbira mizerna. Imajo sicer dve restavraciji, a v obeh je velika gneča in se moraš kar potruditi, da najdeš mizo. Dve deklici, ki mize čistita, žal ne utegneta postoriti vsega in tako ti, če prideš k mizi za nekom, samo z roko počistita drobtine z mize, prta pa več ne utegneta zamenjati.

Plaža v lepem zalivu, na plaži pa nasuto kamenje. Meni se je zdela OK, edino da ni nikjer ne tušev ne stranišč, pa tudi ne kakšnih košev za smeti. Če prideš zjutraj pred zajtrkom, je krasno. Po zajtrku pa se začno nabirati ljudje in do poldneva je že takšna gneča, da težko prideš do svoje brisače ali ležalnika.

Bazen je čisto OK, nobenih presežkov, ležalniki ob bazenu so, sence praktično nikjer nobene.

Nam so sicer v agenciji razlagali o neki animaciji, a je (razen vsak dan iste vodne gimnastike) nismo zasledili nikjer.

Imajo pa super vodni park (za doplačilo), kjer je naš otrok preživljal zelo zanimive urice. Zraven tega ti lahko ponudijo tudi trampoline, mini golf, tenis, namizni tenis… vse sicer za doplačilo, a za otroke je bilo to super.

Skratka – ni bilo slabo, smo se privadili, da pač ni Turčija, a ne gremo več. Ne sem, ne nikamor drugam na Hrvaško. Za to, kar ponujajo, se mi zdijo daleč predragi. Razen hotela in morja ti ne nudijo praktično nič. Niso poskrbeli ne za okolico hotela, ne za smeti, ne za dovolj parkirnih mest (to mi je prvi dan skoraj uničilo živce), ne za koše za smeti, tuše… No, vsak po svoje.

Če greste, vam želim krasen dopust. Mi smo naredili napako – najprej bi morali iti sem, nato v Turčijo. Obraten vrstni red ni možen. Potem samo primerjaš in iščeš napake, razlike. Sicer pa je čisto v redu. Naš otrok je res užival. Uživajte tudi vi. Lepo vreme vam želim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close