Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust Duga uvala

dopust Duga uvala

Povejete, mi tisti, ki ste bili. Kako je tam? Primerno za majhne otroke? Dobimo ugodno apartma, pa se ne moremo odločit?

Hvala vnaprej.

Bila tam pred leti. Če vas ne moti stalen hrup ponoči in podnevi, potem kar. Mene to moti, zato me ni več vleklo tja. Apartmajsko naselje je namreč ogromno.

bili tam pred leti,do apartmaja smo imeli čez 100 stopnic z otroci to ni lih lušno,pa tudi miru ni kot pravi astrid74 meni ni bilo všeč,kasirajo pa vse od a-ž

ja res je stopnic je ogromno , zarad hrupa pa se lih ne spomnim kako je blo … toj že kar en čas nazaj ko smo bli , samo stopnice so še vedno 🙂

evo par fotk če ti bo kaj pomagalo ustvariti sliko …

KLIKNII TU

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

smo bli eno leto za 1.maj ,ne vem ,tja nebi šla na dopust ,sploh za majhne otroke ni ,do apartmajev je ogromno stopnic in zvečer maš samo hotel pa nč druzga ,dolgcajt……..

Ojoj tole pa je v hrib, pa poleti, ko ti vročina buta v glavo že sama po sebi….

preveč na samem, nič okrog… samo en kup apartmajev in ogromen hotel, ki je že malo zastarel.

v dugi uvali je super.smo bili lani. apartmaji, voda zares zelo čista, zvečer zabava, mini golf, tenis, trampolini, restavracije, spominki, punta, res mir in vse je odlično. meni je bilo zelo všeč. letos gremo spet 🙂

kako pa je z hotelom croatia letos kaj? Je bil že kdo letos ali lani tam? mnenja prosim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close