Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice morje-odpoved rezervacije-nujno

morje-odpoved rezervacije-nujno

Dobro jutro,
včeraj sem izvedela, da nam je lastnik apartmaja v zadnjem trenutku odpovedal rezervacijo apartmaja, ki smo jo imeli od 31.7.do 6.8…..baje zaradi nekih težav z električno napeljavo. Rezervirala sem že januarja in zdaj sem res slabe volje. In zakaj to pišem: ali morda ve kdo za kakšen apartma (2 družini….8 oseb) v S Dalmaciji, ki bi bil prost v tem terminu …..vem, da je toliko možnosti kot za sedmico na lotu, ampak vseeno vprašam. V skrajni sili bomo pač šli in si dol poiskali apartma, čeprav se v kaj takega še nikoli nisem spuščala in me kar malo skrbi (“kaj pa če nič ne najdemo??”). Bom danes še malo pogledala po oglasih…..mogoče pa se kaj najde.

pa lep dan

Naj te ne skrbi. Ko smo mi dva tedna nazaj prispeli na Brač se je ob prihodu trajekta v pristanišču trlo domačinov, ki so ponujali apartmaje. Ni hudič da ne najdete česa.

Če ti lokacija ustreza:

Roko i Vesna Bilaver
Turanj 527
23207 Sv. Filip i Jakov
tel. 0038523388019
mobitel:00385917313160
stjepan.bilaver@gmail.com

Gre za apartmaje ob morju.

Električna napeljava malo morgen. Prišli so prijatelji prijateljev, pa vas je dal na suho. Pizdun.
Tudi eden od razlogov, da ne hodim po apartmajih v privat lasti.

poglej po bolhi – turizem, tam se dosti apartmajev oglašuje pa je zihr še kak frej

tudi jaz tako mislim…..so prišli kakšni nemci in rezervirali za 14 dni po mal višji ceni in mi smo zviseli. Mu moram še napisati mail….samo da se mal “ohladim”

Folk itak ne hodi več na Hrvaško, ker so počasi začeli dojemat, da je drago in brez veze, tako da je sigurno veliko frej dol.

hvala……sem že poslala povpraševanje…..čakam odgovor

hvala……sem že poslala povpraševanje…..čakam odgovor[/quote]

He, he, mi gremo tudi v nedeljo v Turanj. Mogoče se pa vidimo.:-))

Lani smo bili zelo zadovoljni (tudi cenovno,..) v Vodicah, kontaktiraj na Branko Lepur apartmaji, se da najti na internetu, tel: +22440664. Žal mi letos ne gremo na morje.

“Tadeja77” in “bomo pa sosedje”

Če bosta res ob istem času na istem mestu bi bilo prav, da po stari MON-ovi navadi vsak dan uprizorita najmanj po en Chicken fight.

Nekako tako, kot v stari pesmi od Sparksov

:)))

tudi jaz tako mislim…..so prišli kakšni nemci in rezervirali za 14 dni po mal višji ceni in mi smo zviseli. Mu moram še napisati mail….samo da se mal “ohladim”[/quote]

prosim, napiši ime apartmajev in kraj – človek rabi slabo reklamo

(mislim, če bi bilo to res, bi ti lahko vsaj zrihtal kakšen apartma od sosedov, to bi naredil vsak normalen lastnik – ta vas pa očitno noče v bližini, ker ima res druge dražje goste… prosim, v mejlu mu napiši: hvala za obvestilo. vas pridemo pogledat, smo dobili v istem kraju drug apartma… hehehe)

Ja, ti kar.
Človeka, ki nekoga skensla kot bi trenil, boš šla zafrkavat po netu. On ima pa vse tvoje podatke. A to veste ljudje, da je bila Htrvaška kar nekaj let v vojni, da je veliko hrvatov dnevno klalo in streljalo svoje sosede in da jih ima ogromno število sedaj temu ustrezna psihične motnje? Veste. Pa bi jih šli vseeno malo zajebavat, kar tako za hec in o njih srat po netu. Vi kar. Potem pa jok in stok po medijih, ko bo nekdo usekal nazaj.

Zdrava pamet: sem se prav nasmejal tvojemu postu. Če nekdo slabo dela je to potrebno povedati. Ne pa ti, ko greš dol pa fantaziraš kako so “opaki ovi Hrvati” in jim verjetno plačuješ dvojno ceno za vse, samo za to da te ne bi poklali… ha ha ha ha, keri kekec.

Če pustite mail, vam lahko pošljem slike in kontakt za dva apartmaja v Posedarju. Mi smo bili zadovoljni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close