Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na morje na slo obali, da ni treba plačat parkirnine in vstopnine?

kam na morje na slo obali, da ni treba plačat parkirnine in vstopnine?

za jutri načrtujemo enodnevni izlet na morje. slo obala. kam bi lahko šli, da nam ne bi bilo treba plačat parkirnine in vstopnine? kolikor vem jo v npr.san simonu zaračunajo

pa se zapelji še par kilometrov naprej na Hrvaško in se čudi, da lahko parkiraš po mili volji in se namakaš brez, da kdo za tabo s pildkom leta. Res žalostno, da je slovenska obala povsem tajkunizirana.

v strunjan pojdi, zastonj parkiranje pa še Mesečev zaliv je vsaj kolikor toliko spodobna plaža.

strunjanski klifi?
drugace pa le koral cez mejo.v savudriji-zambratija je super..dost sence pa se mivkasto plazo imas par korakov stran!

mesečev zaliv? kako se pride do tam? kje lahko parkiraš?

kopališče v žusterni ni bogvekaj, ampak zastonj plaža in (gramozno) parkirišče v neposredni bližini. bazen je plačljiv.
moraš pa biti dovolj zgodnja, ker je hitro vse zabasano z avti.
lepo se imejte.

koprska mestna plaža, ni vstopnine, ni parkirnine, urejena, tuširaš brezplačno…Strunjan, tu pa je treba vse plačat:parkirnina 1 eur na uro, vstopnina 2,5 eur, 20 sekund tuširanja 50 centov, kepica sladoleda 1,40 eur, malo pivo v plastičnem kozarcu 2,20 eur itd…

ce se pa res zelite drzati slo.obale potem priporocam ankaran.
parkirate gor pri merkatorju zastonj in potem par minut pes do plaze. izgleda k portoroz, z pomolcki.. le da je vec sence pa bolj starejsi folk.

strunjanski klifi so pa kar obsezni.lahko se parkira pri neki cerkvici in potem hodite po gozdni potki do dol, lahko pa greste na plazo pod belim krizem(tako se tudi to imenuje) in ta pot je tudi lazje prehodna.

Mi hodimo v Izolo k hotelu Delfin in če sem dovolj zgodnja dobim tudi brezplačno parkirišče

A to je res, da je v Strunjanu parkirnina 1€ na uro?! Je to preverjena informacija? Pa sej niso normalni, če je to res!

100% drži. Žal.

je tako ja, nasproti hotela krka, je 1h 1 eur, bila prejšnji vikend in potem še plaža etc….

Parkiranje v Strunjanu je 1 Euro na uro, če te pa kaj potolaži, celodnevna karta (24 ur) je pa “samo” 10 Eur

kaj pa če bi šli v izolo na mestno plažo – vstopnine vem da ni – a lahko kje blizu zastonj parkiramo???

Pa saj so hujši ko Bohinjci:P

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Adijo pamet :S
Torej nas Strunjan ne bo videl 🙂

se da parkirati izven parkirišča – seevda če prideš zgodaj, sej najbrž ste toliko pri pameti, da ne boste v gneči dol hodili? … Prejšnji teden v zgodnjih urah torej ni bilo potrebno za parkirnino odšteti.

Da dodam še Voda Krka (pristna dolenjska pitna voda – 1,80 EUR za pol litra). Po mojem je iz pipe, ampak … morda se motim. Bog pomagaj…

Seveda na morju bi moralo biti vse zastonj. Vsakič, ko grem v kakšno mesto plačam tudi več kot 1€ na uro za parking. Gospoda bi pa zastonj parking, brez vstopnine, seveda pa mora biti plaža urejena, čista, z wcji in tuši. Marsikdo njuri že, ki ni topla voda.
Ostante doma v svoji kadi, če bi radi vse zastonj. Pa pozor…tudi v lastni banji vam bodo vodo zaračunali.
Predlagam, da primorci poleg tega, da že plačujemo vse dražje še dežuramo na plažah in vas s pahljačo malo ohladimo.

[/b]

…seveda, celinci bi ZASTONJ all inclusive 🙂 , res za nasmejat so nekateri.

[/b]

…seveda, celinci bi ZASTONJ all inclusive 🙂 , res za nasmejat so nekateri.[/quote]

ravno zaradi takih je smiselno naredit še par kilometrov čez mejo…….. potem bodo pa naši turistični delavci javkali, kako ni prometa.

Mi za hlajenje turistov uporabljamo frkade.

[/b]

…seveda, celinci bi ZASTONJ all inclusive 🙂 , res za nasmejat so nekateri.[/quote]

ravno zaradi takih je smiselno naredit še par kilometrov čez mejo…….. potem bodo pa naši turistični delavci javkali, kako ni prometa.[/quote]

S takimi, ki pričakujejo vse zastonj turistični delavci nimajo čisto nič prometa. Špežo v hoferju, tu vse zastonj…edino stroški so, ko je treba za njimi pucat.
Turisti od katerih turistični delavci živijo pa ne kvasajo takih bedarij.

Pismo en gor se čudi, ker so ji pivo in sladoled zaračunali. A ste z lune padli?

Kr na Hrvaško ja…komaj čakajo.

Jaz vas pa ne razumem. Pa saj je jasno, da če kam gremo in hočemo parkirat, da je to potrebno plačat. Pa je popolnoma vseeno ali je to v Ljubljani, Bovcu ali pa v Strunjanu. In 1€/1h oz. 10€/dan se meni zdi ugodno. V Ljubljani ni veliko parkirišč, kjer lahko tako poceni parkiram. In ko kam pridem seveda tudi tam plačam – kaj pa naj. Sem včasih še vesela, da sploh dobim prostor! Pa če hočemo, da je lepo, urejeno in čisto, mora to nekdo naredit. In ga je potrebno seveda plačat – ali naj po vašem vsi delajo prostovoljno? Če je plaža urejena in vse štima za to udobje pač plačam. Edino pri pijačah sem pa včasih malo škrta in gremo raje v trgovino, kupimo pijačo in jo nesemo s seboj na plažo. Večinoma pa tako ali tako pijemo vodo in si predno gremo na plažo vsak napolni svoj bidon.

haha točno to sem čakala, z veseljem plačujete parkirnino in plažo za pijačo in hrano vam pa zmanjka in potem naskrivaj tankate vodo in odnašate od zajtrka iz restavracij.
Meni je bolj smiselno, da pustiš plažo zastonj in potem folk zapravlja za druge stvari, kot da te oberejo čim ustaviš avto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close