Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kako se vam zdijo Vodice pri Šibeniku?

kako se vam zdijo Vodice pri Šibeniku?

Kot v vprašanju. Pojavljajo se dopustniške teme, pa me zanimajo vaše izkušnje o Vodicah pri Šibeniku ali kaj ste slišali od drugih?

Bili smo tam leta nazaj. Nikoli več se nismo vrnili. Bila je dolga vožnja, v morju ogromno ježkov in smo se kopali v bazenu tik ob morju. Ni nam bilo preveč všeč kar se tiče plaže. Šibenik je pa najbolj umazano mesto kar sem jih kdaj videla. Upam, da so kaj spremenili.

odkar je AC do splita, si v vodicah v štirih urah, če ni gužve na cesti. sicer so pa vodice eno od bolj živahnih mest na hrvaški obali. plaža je bila pa tud kar ok, sicer sem se tam kopala le enkrat, mi smo hodili v vodice bolj na šetnjo, ne na kopanje.

Lepo mesto, sploh zvečer je super. Drugače je pa boljše pred sezono.

Noro,
sploh mesto samo ti ponuja vse. Obvezno pojdite jest v Santa mario in Na steake k Gušteju. Več pa ni.

Bili pred nekaj leti, meni nič posebnega, preveč gužve, natrpane plaže.

vodice – ful gužva, ponavadi bolj mrzla voda zaradi krke.

Take gužve nisem naletela še nikjer, še v vodo ne moreš normalno ker je taka gužva.

Meni je pa bilo zeeeelo všeč.

Je pa tudi res, da je bila zelo velika gužva, s tem da po 15 avgustu (in prazniku) se je gužva občutno zmanjšala.

Pri meni je ta kraj “na vrhu seznama” krajev za na morje.

Zelo lepo je tam. Res.
Ko toliko govorijo….tako kot je Korčula umazana in nagužvana (otok!) malo kje vidiš!

Od Vodic poznam samo steake pri Gušteju. Ponavadi je precej ljudi, kar niti ničudno saj je to praktično predmestje Šibenika.

Letos bila v Vodicah prvič in nikoli več.Katastrofa že,ko smo prišli dol.Namesto v vilo Regina,kar smo imeli rezervirano so nas dali v hotel in to v peti štuk,z dvema malima otrokoma.Tudi zelo neprijazni na recepciji.Potem,pa samo še pika na i,ko ti v sobi iz kufra ukradejo eure.Pa še gužva.Zelo razočarana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close