Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust hrvaška istra/kvarner za ~300/350€

Dopust hrvaška istra/kvarner za ~300/350€

Pozdravljeni!

Zanima me, ali je mogoče dobit kak dopust za približno 350€. Zanimajo me vaše izkušnje in za različne predloge sem odprt razen kako kampiranje.

L.P.
Siemens

Apartamji se gibljejo tam okoli 50€ (klasičen za 3-4 ljudi) na dan brez hrane seveda, tako da v 7 dneh porabiš okoli 350€ (s takso). Za hrano moraš seveda poskrbeti sam, glede na to, da ste v apartmaju lahko cca 4-je, to pomeni da si stroške razdelite na 4 dele in vam ostane še nekaj denarja za hrano. 🙂

p.s. cena za apartma je taka na Pagu (čisto ob morju), višje so mogoče še nekoliko nižje cene lahko.

lp

Hotel Delfin v POreču pride okoli 265 evrov polpenzion za teden dni.

medulin – hotel holiday…. 3 dni = 85 eur/osebo (se pravi 6 dni bi blo 170). Agencija Odisej ima akcijo plača 1 potujeta 2.

Ampak samo do 1.8.

je pa ful fajn… jaz sem že bla letos in še grem naslednji vikend…

če te zanima, lahko povem še več…

medulin – hotel holiday…. 3 dni =cca. 127 eur/osebo ! in ne 85€ ( se pravi 6 dni bi bilo 254)

So pa sobe s pogledom na park, brez balkona ter zgleda da tudi brez klime.

ne!!! saj nisem nora…

3 dni = 169 http://www.odisej.net/default.asp?k=1je2) za dve osebi.

pa ne delam reklame… samo povem, da ne lažem

lp

aja… dva dni… sory. ampak tam si itak 3 dni…

Paviljoni Ad Turres, Crikvenica. Če človek ni preveč izbirčen pri hrani. Plačala sem 220 eur na osebo v terminu 9.-16.7.

Siemens si zelo skop s podatki. Zelo pomembno je v kakšni zasedbi potuješ. V kolikor iščeš samo zase in je to hotel ali app. je bistveno dražje kot če potuješ v paru ali skupini. Zato malo več podatkov, da bomo lahko kaj bolj konkretnega svetovali.

Raje ostanem doma, kot da grem še enkrat v te prostore. Polno stenic, pohištvo iz prve svetovne vojne, čistoča-grozna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close