Najdi forum

Hurgada

Letos želimo na dopust v Hurgado, Egipt.

Morda je katera/kateri že bila v hotelu z navedenimi lastnostmi in ga lahko priporoči?

– 5 * AI, kvalitetna oskrba (ne rabimo animatorjev in večerne zabave, želimo pa dobro hrano, čiste in urejene sobe)
– hotel na oz. zelo blizu mivkasta plaže, plitev dostop do morja (imamo malčka, ki bo čofotal ob vodi), kakšen pomol odpade
– da ni ves čas kakšnih ogromnih valov
– mimogrede: sta mivkasta plaža in kalna voda nujno povezani ali ste bili že kje na mivki s kristalno vodo?

Najlepša hvala za pomoč!

Makadi Palace – preverjeno decembra

Caribbean World-Soma Bay bili lani in je bilo “ful”lepo in dobro, mogoče gremo letos v isti hotel.

Lp vsekakor se strinjam z Worms makadi je zelo odlična izbira mi smo bili v makadi saraya je sicer malo odaljen od plaže.mogoče kakšen makadi beach je na plaži…lp

Mi smo bili lani z enoinpol letnico v Iberotel Aquamarine resortu. Bilo je odlično.

Letos pa gremo v Titanic beach & spa Aquapark, leži pa poleg Aquamarina 🙂

Smo pa imeli čisto enake zahtevo kakor vi. Gremo čez 3 tedne :)) :))

LP

tejkap nepr…mi smo bili v Titanic Palacu,ki je zraven beach-a vse je bilo ok…ampak plaza…KATASTROFA…brez morja samo moker pesek…to pa na agencijah nobeden nic ne pove…mi smo vecinoma hodili z ladjami snorklat…beda od bede raje grem v malo manj fancy hotel pa imam vsaj morje…lep dopust 🙂

Letos smo bili prvič v Egiptu,hotel 5*-Hurgada.Hotel lep,okolica noro urejena,tudi plaža ok.Hrana pa beda eno in isto vse dni.Djerba me je prepričala ,Egipt pa ne.Pa smo se na letalu nazaj malo pogovarjali,kako se je kdo imel-več ali manj vsi z drisko-haha,in želja po domači hrani.

pozdravljeni
letos sma se odločila preživeti dopust v Egiptu-Hurgadi. 24/8 imava let
pa me zanima,če je že kdo bil v hotelu Palm Beach 4*??
Menda je z strani agencije Relax preverjeno da je bil najbolje ocenjen…..
Kako pa ste nasploh bili zadovoljni z Egiptom…..kaj priporočate in kaj ne? Je treba biti na kaj posebno pozoren?’

Zdravo,
tega hotela konkretno ne poznam.
Lanska izkušnja Carribean World Resort (mislim, da je od Palme) je ok.
Imajo mivkasto plažo, morje je bilo avgusta noro toplo, fino za plavat, brez valov.

Hotel soliden, hrana ok, samo Egipt (Hurgada) je res problematična zaradi vode in posledično uživanja hrane. Redki, da se rešijo brez driske (pa to ni samo moja info, predstavniki agencij, ki so bili cele sezone tam, pa sedaj niso več, pa le na tiho povedo, da je ca. 80% obolelih).
Pazite se balonov z vodo, čeprav je voda iz njihh, je oporečna, saj nihče ne čisti teh naprav!

Meni osebno je Egipt bil zelo všeč, bila sem dvakrat (enkrat na križarjenju, drugič v Hurgadi), vendar tja prav gotovo ne grem več.

Lep dopust 🙂

p.s. Morda imam občutljiva prebavila, ampak ob rižu in podobnih kuhanih jedeh sem obakrat dobila drisko, druga se je končala z nekajdnevnim “podlajšanim bivanjem” v bolnici (na srečo v Sloveniji) zaradi zoprne bakterije, morda pa sem premalo pila jegra 🙂 :).

Tako kot piše ok1

Tudi mi smo fasali drisko,mož je bil najbolj bolan-še teden dni po prihodu domov.Tudi prijatelji ,ki so šli za nami v juliju so bili bolni pa smo stanovali v različnih hotelih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close