Najdi forum

Tasos/Grčija

Ali je kdo že bil na Grškem otoku Tasos? Kje, kdaj, kako…če ste bili kakšne so vaše izkušnje? Hvala za odgovore!

Jaz sicer nisem bila, bila pa je moja zelo dobra prijateljica lansko leto. Nobene žal besede čez otok, vse samo super fino fajn. je pa ona z družino kampirala. glede hotelov ti ne znam povedat. S kampom je bila zelo zadovoljna, plaža super, vsaj po slikah sodeč. Če bi se mi leto odločili za grčijo, ni dvakrat za rečt, da ne bi bil ravno otok Tasos.

Hehe jaz grem… naslednji teden, lahko potem povem.
Je pa to baje otok, ki ima največ oljk na prebivalca, bojda jih je na celem otoku čez milijon.

Mi smo se v soboto vrnili s Tasosa. Zaradi šit hotela smo imeli skoraj pokvarjen dopust, tako da previdno se pozanimajte kam greste.
Otok je zanimiv, ne preveč velik, in kar nam je bilo najlepše je to, da smo v živo videli delfine ob obali kako se igrajo. Res jih je bilo lepo videti.
Ja, res je veliko oljk.
Upam, da ne boste imeli nevšečnosti z hotelom, v kolikor se odločite, da greste na Tasos. Previdno preverite vse o hotelu v katerega se odpravljate.
Srečno!!!!!!!!!!!!!!

v katerem hotelu ste pa bili? mi se tudi odpravljamo na Tasos letos, da ne bomo šli ravno v ta hotel

Na našo žalost ” Makryamos bungalows” :-((((( Res upam, da ne greste v ta hotel!

me res zanima kaj je bilo narobe s temi bungalovi, ker sem bila jaz lani tam in so se mi zdeli čist super 🙂

Mene pa zanima kako dolgo ste se vozili na Thasos? Ste šli z letalom?

O madonca, morete biti pa res zategli gosti, ker tile bungalovi majo pa naravnost odlično oceno na tripadviserju, kjer se oglašajo turisti širom sveta 🙂

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g189482-d250727-Reviews-Makryammos_Bungalows-Thasos_Northeast_Aegean_Islands.html

Tile “slabi” bungalovi majo namreč oceno kar 4,5 od 5, in zasedajo 5 mesto od 86 v priljubljenosti med turisti.

Mi smo bili lani, a smo kampirali. Plaža super, morje super, otok je pa majhen in nič kaj dosti poseljen, tako da nam je bilo super, ampak po parih dneh že nekoliko dolgočasno, zato smo odrinili naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close