Najdi forum

žusterna Koper

živjo

zanimajo me vaše izkušnje, ter kako izgledajo sobe, postrežba, in kopanje v bazenih, gremo z 4 letnico in 4 mesečnim dojenčkom.
na kaj naj bom pozorna, gremo prvič v hotel

hvala in lep dan še naprej

Tam sem bila samo na kopanju, ne v hotelu. Meni se je zdelo fajn, voda pa je slana. Lepi bazeni, dovolj prostora. Všeč mi je bilo, da imajo takšne okrogle bazene in enega, ki je za plavalce. Neke vrste olimpijski bazen.
Je pa pred kratkim bil po tv članek o kopališčih, ki ne dosegajo minimalnega higienskega standarda. In žusterna je bila med njimi.

Jaz bi verjetno raje šla v nek hotel kjer bi lahko parkirala avto in se le sprehajala. Žusterna pa je na takem smotanem kraju, da si od dogajanja malo odmaknjen.

Drgač kaj vem bazen sam je ok, pa čez cesto je kopališče. Več pa niti ni… cesta obupno polna turistov med kopališčem in hotelom.

Že 3. leta hodim redno v Žusterno. Parkiraš lahko v njihovi garaži desno od recepcije. Osebje prijazno, hrano si lahko izbiraš in je za moj okus zelo dobra. Jaz sem pri njih zadovoljna, edino kar moti je hrup iz ceste ob koncu tedna. Če imaš možnost si izberi sobo na severni strani,v teh, ki imajo pogled na morje in bazene se s ceste sliši hrup.Mene je to v začetku zelo motilo,lahko pa ponpči zapreš vrata in vkloriš klimo.
Lepo se imejte.

Pa ravno žusterna ima krasne možnosti glede parkinga. Svojo garažno hišo in parking čez cesto.

V hotelu bazeni, zaprti in odprti, čez cesto plaža. Nekje 10 minut počasi peš si v centru Kopra.

Mi smo pozimi z dojenčkom hodili v njihov bazeni in je bilo ok. Kako je poleti pa ne vem.

Jaz tega hotela definitivno nebi izbrala. Nismo bili zadovoljni s hrano, sobe so pa zelooo majhne. Voda zunaj je bila ledena, tak da si zmrznil. Poleg tega pa ni sprehajalnih poti, pa tudi v morju se ne moreš v Kopru kopat.

Raje pojdite kam v apartma ali pa kam, kjer so odlične sprehajalne poti.

Z tabo se strinjam!
lp,

Hotel Žusterna je pač bolj špartanski, zato pa nič slab.Za hrano ne vem, ne vem pa zakaj se v Kopru v morju ne moreš kopat, torej smo mi vsi, ki se tam kdaj okopamo in vsi okoličani ki hodijo tja kaj:bizgeci.Tudi voda ni niti v hotelskem bazenu ledena, notri je hladen samo prvi, kjer plavalci trenirajo, oni na terasi pač ne more biti ob tej vročini leden, ne. Koper ima tudi koprsko kopališče, kjer se kopa veliko ljudi. Res ne vem, kaj bi želeli Havaje in karibsko modrino, al kaj, v tej mlakici ki se ji reče slovensko morje.Tudi turisti se na veliko kopajo v morju ali bazenu čez cesto. Res je tudi super sprehajalna pot (ob cesti na žalost) do Izole. Če pa greš zgoraj skozi Žusterno pa se najde. Jasno, moraš poznati.No pa mi povejte, kje imate tlele na tem koščku ob hotelih sprehajalne poti. Čisto lepo se zvečer sprehodite do Kopra, ob promenadi do Kroštole na sladoledka in ohladitev. Saj toliko pa tudi ni slabo, no.

Gospa “čakte mal”, kako je bilo na poroki?

Točno kot si napovedal galebe, vroče, super. Moram rečt da je Galerija Repanšek res fejst plac za poroko,dobr zrihtajo,pridih elegance, sam vroče je bilo pa za popiz…,smo ga dobr zažural do jutranjih ur, seveda drugje.Pa smo preživeli.res je bilo lepo,vroče,žurka,vse kar češ. Posledice so še danes,haha- pomanjkanje spanja.Pa še tale vročina tlele ubija.

No fajn, da ste se imeli fajn!:-))

R

živjo,

sem hvala za vaša mnenja, zanima me samo še to ali so kopalni plašči v hotelu, ter ali je neomejeno kopanje v hotelskih bazenih.

lep vroč dan

Kolikor sem videla ko sem se kopala v notranjih bazenih, so imeli ljudje kopalne plašče in hodili mimo blagajne , torej: vsi plašči so bili enaki,torej domnevam, da so od hotela, v bazen pa ziher hodijo neomejeno. No, v notranjem se skor ne moreš cel dan kopat, si čisto gnil,pozimi mislim, ker je vroče.Za na plažo, pa sigurno dajo kak kartonček, da si pač hotelski gost.Ne me vzet 100 % za plašče, ampak jaz nisem videla pozimi nobenega ekstra kopalnega plašča, da bi rekla, kako ima ta lepega. Vse po enem in istem kopitu.Sicer pa vprašte po tel. če je to pomembno.In še enkrat, če ne iščete kakega hudega luksuza, bo čisto lepo.Klima je, ampak res raje na ono stran od ceste sobo, bo več mira, zaradi ceste.

čakte mal

res hvala za odgovor, bom res prosila za sobo stran od ceste, da bo bolj mir, za spanje naše dojenčice.
vzeli pa smo mal večjo sobo z balkonom.

upam da se bomo imeli lepo

hvala in lep pozdrav

Lepo se imejte, pa uživajte.lp

Za hotelom AQUAPARK Zusterna se nahaja apartmajsko naselje. To je v neposredni bližimi hotela, kjer se lahko kopate pozimi, poleti pa je blizu kopališče ob morju z bazenom. Apartma je opremljen za 4 osebe, kabelsko tv, klimo, priročno kuhinjo in 1o m2 terase. Razgled je na zunanji bazen in na morje tja do Debelega rtiča- Ankarana. Na dvorišču zaprtega tipa je poskrbljeno za vaše vozilo. Za več inf. oz. rezervacije za dopuste, pocitnice ali praznike lahko poklicete na tel. 031-699-036.

Ja seveda potem pa plačaš vstopnino v bazene in hrano – da o kuhanju ne govorim.
Pa še iz hiše do bazena je treba z vsem cok in pokom.

Če grem v hotel pa samo plašček pa flotke in v dvigalo. denarno pa si ko preračunaš tam tam.

KOPER ZUSTERNA 0ddam opremljen apartma za dopuste, pocitnice, praznike Sprejemam rezerevacije na tel. 031-699-036. Na morju je vedno lepo.

Mi hodimo že 16 v žusterno k Mariji pregelj s tem da smo lani zamenjali ker so prenavljali in morem reči sama tja hodim 14 let ker sem toliko star oče in mama pa 17 oz 16 k mariji, je zelo fajn kopat se hodimo v koper ker je meni lepše letos gremo z 5 mesečno dojenčico (mojo sestrico) vrjetnno k Nevenki Zidar ima lep apartma tik ob hotelu zelo dobro izulirano se nič ne sliši ………………..
r: vidim da je tema stara samo malo izkušenj-.-

Žusterna?
Pa to je ja svingerski hotel, “seminarji”, pa takle laufa na polno.

Ne vem kako je s hotelom…mi smo se v jesenskih počitnicah odpravili na kopanje v njihove bazene. Mogoče je bilo krivo to, da je bilo zunaj oblačno in ni skozi okna sijalo sonce…. namreč bilo je ZELO mrzlo. Voda in prostori. Kopanje smo skrajšali na zelo kratek čas in še ta čas smo se zadrževali v jakuziju, ker edino tam ni zeblo. Dodatno razočaranje nas je pričakalo v garderobi kjer so bili namesto fenov avtomati za sušenje, ki so se vsakih nekaj sekund izklopili.Poleg tega so pritjeni na višini za odrasle, suhe lase bi želeli imeti pa tudi otroci pred odhodom ven.
Škoda ker je vse ZELO lepo opremljeno in bi lahko bilo prav luštno. Mogoče smo pa le naleteli na slab dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close