Izplačana akontacija
Pozdravljeni,
prosim vas za kakšno koristno informacijo, nasvet.
Preko neke agencije smo rezervirali apartma in plačali akontacijo. Potem sem jih nekajkrat prosila za voucher in so rekli, da bodo poslali čez dva dni, pa do konca tedna,… Do sedaj ga še vedno nismo prejeli. Na zadnji mail pa se sploh niso odzvali.
Prosila sem jih, naj odkrito povedo, kaj se dogaja, pa do zdaj ni bilo odgovora.
Sama namreč smatram, da je voucher neko potrdilo, da je apartma res rezerviran za nas. Dopust se bliža, mi pa še vedno v dvomih.
Hvala vsem.
Ne vem, jaz kar neki agenciji ne bi nikoli plačala avansa. Za apartma pa sploh ne, ker se jih da dobit brez vnaprejšnjega plačevanja in brez agencije.
Ampak zdaj je, kar je, upam, da vsaj potrdilo o plačilu imaš? Pošlji še en mail in jim sporoči, da sledi prijava na inšpekcijo, če ne bodo uredili zadeve kot je treba. In jih seveda pol tudi prijavi, če ne bo odziva. Drugega ti ne znam svetovati.
Pa v bodoče bolj previdno pri plačevanju akontacij in izbiri agencij, če že ne gre brez.
Če ste vplačali le akontacijo kar pri agencijah pomeni nekje 30 % bo treba najprej plačati razliko, da boste dobili dokumente. V kolikor ste celotni znesek že vplačali bi bilo najbolj pametno, da greste osebno v poslovalnico. Sami boste takoj vedeli pri čem ste…škoda izgubljati čas za nasvete po forumu, ko bi lahko dokumente že dobili. brez zamere
Forum je zaprt za komentiranje.