HOTEL GOLTE
KNJIGA POHVAL IN PRITOŽB¸
Podpisana Maja in Rasto Kos iz Škofje Loke, sva se odločila, da vam sporočiva najine odtise ob obisku vašega novega hotela na Golteh.
Leta in leta obiskujeva naše prijatelje v Zgornji Savinjski dolini, kjer ostaneva po več dni. So izredno gostoljubni ljudje in skupaj z njimi prehodimo in občudujemo vaše prekrasne kraje in hribovja. Večkrat smo že šli na Golte. Tokrat, 26. junija 2012, pa sva šla sama na Golte, in to s kabinsko žičnico. Nekaj po deveti uri zjutraj sva se pripeljala do Žekovca. Stopila sva do blagajne, kjer naju je sprejela izredno prijazna blagajničarka. Predlagala nama je povratno karto z vključenim kosilom v hotelu za 14,00 EUR-ov. V pričo naju je poklicala v hotel in vprašala, kaj nudijo za kosilo. Nudili so: govejo ali gobovo juho, svinski zrezek v gobovi omaki ali dunajski zrezek, priloga riž, zelenjava, solata in sladica. Povedala nama je tudi, da kosilo strežejo do 16,00 ure. Vesela v upanju, da po planinskih kočah ne bova iskala hrane, sva se željna lepega dne odpravila v kabino, kjer naju je pričakal prijazen sprevodnik. Bila sva edina turista. Na zgornji postaji sva izstopila in odšla na pohod po »Pot po Golteh«. V prečudoviti naravi in razgledih v dolino sva se naužila svežega zraka in se ob 14,00 uri prijetno utrujena in lačna vrnila v hotel na kosilo. Na terasi sva se najprej odžejala s hladnim pivom. Nato sva odšla v jedilnico, kjer sva bila zopet sama. Strežnicama nama je dala navodila, kaj naj si vzameva, nič pa ni vprašala, kaj bova jedla. Mož si je naliv govejo juho. Jaz sem vprašala ali ni gobove, pa je strežnica odgovorila, da jo je zmanjkalo. Hotela sem si naliti govejo, pa je nisem mogla, ker je v kotličku ni več bilo. Pobrala sem samo še goščo, slano, ostanke od umetne juhe. Istočasno pa je kuharica dala na krožnika dunajski zrezek, pečenko, riž, črn – zasmojen krompir in nekaj postane zelenjave in dala vse skupaj v mikrovalovko. Midva sva si nabrala nekaj ostankov, postane solate. Na koncu pulta pa naju je čakal puding. Vsa zmedena sva odšla k mizi in začela jesti. Brskala sva po ostankih in pojedla nekaj kruha in puding. Razočarana sva odšla z nihalko v dolino, in to spet sama. Na spodnji postaji sem se srečala s prijazno blagajničarko in me vprašala kako je bilo. Povedala sem ji, da v redu, da je »Pot po Golteh« krasna in čudovito označena. Potem pa me je še vprašala, kako pa kosilo. Povedala sem ji to, kot sem napisala vam, in ji rekla, da sva izredno razočarana.
Na Golte se bova še vračala, a v vaš hotel sigurno nikoli več. Povem pa vam tudi, da bom delala antireklamo za vas.
ŠKODA, TO NAJ BI BIL VAŠ TURIZEM IN VAŠA KRASNA PONUDBA.
Forum je zaprt za komentiranje.