hotel convent ankaran-hrana?
Hi Ankaran
Sel v Adrijo na ogled pred 2x leti,pac hotel prezivet moj dopust v slo namesto hrvaski. Parkiram pri recepciji in se napotim preko kampa v senci borovcev proti morju. Res uredu sem sklenil da bom prisel naslednjic sem.Hocem pogledat kako je za kopat kar je zame bistvo dopusta, pa je bila voda tako kalna,umazana da nisi videl pol metra globoko. Tam je bil bazen poln ljudi v morju pa samo ena gospa. Ko pride ven jo vprasam ali je voda vedno taka mi pravi, da je to vzrok Koperskega pristanisca in ladjedelstva na nasprotni strani zaliva, in da je tako vec ali manj vedno., kar je res skoda ker lokacija in vse ostalo je idealno. Upam da ni vedno tako toda to so moje izkusnje v Ankaranu.
Lp Brit
odgovarjam Brit ! Ne nakladaj ! Ni tako slabo, kot ti pišeš. Kamp je zelo čist, pa tudi morje NI tako umazano, morda le ob neurju, je pa polno zaseden , ker se ljudje radi vračajo. V Ankaranu sem živela veliko let, zato vem, da ni tako slabo, nisem pa jedla v hotelu, zato za hrano ne morem garantirat.
Priporocam
Mi pravis”ne nakladaj” kar je popolnoma neprimerno, da ne recem nesramno, saj sem vendar rekel kako je vse ,razen vode, idealno v Adriji. Kaj je narobe z vami, smatram mladimi, da ne znate nicesar poleg provokacije
Tam sem bil lani ( ne predlanskem kot sem pomotoma omenil v prvem pismu) in to v zacetku septembra in je se vedno bilo kar precej zasedeno.Vsako leto pridem v slovenijo da obiscem grob mojih starsev v Lj in potem se par tednov na morju.Ce se le da bi to bilo na slovenskem morju in nisem popolnoma izkljucil Ankarana. Bomo videli kako bo tam letos?
Lp
Smo bili teden dni po 1. maju v novih oz. obnovljenih vilah. Zelo lepo. V prostorni sobi zakonska postelja in pograd. lep balkon in kopalnica s tušem. Vse v borovi senci.
Zajtrk bogat samopostrežni, pravtako večerja. Kopali smo se v notranjem bazenu in se sprehajali po okolici. Osebje zelo prijazno – oblečeno pa prav v obleke za convent – samostan.
Forum je zaprt za komentiranje.