Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ryanair in Hertz rentacar

ryanair in Hertz rentacar

Julija potujem z Rynairom iz Benetk v Sevillo, kjer nameravam (v paketu z letalsko karto) najeti rentacar. Cena je za uporabnike Rynaira 202 evra za enajst dni. Cena je super ugodna, glede na normalne cene pri Hertzu. Kakšne so vaše izkušnje, je kdo že (skupaj z letalsko vozovnico) prek Rynaira najel rentacar? Je treba še dodatno plačati kasko zavarovanja, greš lahko tudi v sosednjo državo, sam bi šel iz Španije še na Portugalsko? Hvala za informacije že vnaprej.

Ker ne vemo, kaj si Hertzu že plačal ob rezervaciji, seveda ne moremo vedet, če bo kaj še zraven za doplačat. Ampak saj najbrž ti kje piše, kaj si plačal?
Glede vožnje po Portugalski po moje ne bi smel biti problem, sploh ker je vse EU, ampak jaz bi vseeno preverila. Pri Hertzu, ne na forumu.

Ko sem jaz najela tako rentacar v Belgiji, ni bilo nobenega doplačila zraven. So mi pa kot običajno, potegnili iz kartice kavcijo za avto. Če vrneš nepoškodovan avto, ti kavcije iz kartice ne trgajo.
Ampak to je običajna praksa pri najemu avta.

Glede prehoda meje ni nobenih problemov, to je vse EU.

Če hočeš rezervirat rent a car prek ryanaira moraš med svojimi podatki izbrat državo in Slovenije ni na seznamu. Ima že kdo izkušnje če je ok če kar npr. Slovaško izbereš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close