pot do biograda
V avgustu gremo v Biograd. Zanima me, katere poti se poslužujete do tja, razen avtoceste. Sem pogledala na google, vendar me zanimajo vaše osebne izkušnje. Zanima me predvsem, ali so lokalne ceste mino Obrovca, Benkovca in tam naokrog varne. Aja, štartamo iz Savinjske doline. Radi bi se izognili avtoceste, bi pa vseeno radi prijetno in varno potovali. Mudi pa se nam na dopustu nikamor. Hvala.
Jaz grem velikokrat po navadni cesti… tako, da mi ni dolgčas, če imam ravno čas.
Kako to misliš “varne”? Varne so kolikor si ti dober šofer, nobenih skritih pasti ni. So pa lani poleti res na veliko delali, in so bili veliki deli ceste prevozni le po eni strani in na semaforje – ki jih domačini niso ravno upoštevali…
zakaj pa ne bi bile varne??? kako pa misliš, da se je hodilo dol v dalmacijo pred petimi leti (no, desetimi), ko avtoceste še ni bilo? ja na obrovac in benkovac…
mimo plitvičkih jezer, prek velebita pa tam dol…
ampak gužva je pa po tisti poti tudi, brez skrbi, vsi čehi, ki jim ni za cestnino dat ga pičijo tam dol. pa podobni…
Hvala obema za odgovor.Sprašujem tudi zato, ker so me nekateri znanci hoteli prestrašiti s tem, da se tam okrog zaradi nacionalistov ni dobro ustavljati ter da ni dobro da naletiš na policiste. Vsi ti “ta pametni” mi priporočajo avtocesto kot edino najbolj varno, vse ostalo je “življensko nevarno” hehehe. Sicer sem se ob odgovorih nasmejala in nisem verjela, vendar pa me en črviček le malo gloda )))…. Zanima me tudi, na kateri mejni prehod greste.
Forum je zaprt za komentiranje.