Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ali je v kampu Izola res tako slabo??

ali je v kampu Izola res tako slabo??

da je voda zelo umazana, kamp obupen,… a je res?
nisem še bila tam.
Ker recimo, v kampu v Ankaranu tud ni voda tko super pa fajn …. umazana, trava,…. ali na Debelem rtiču je tudi voda umazana in polna trave in drugih sestavin…. ali je torej Izola še toliko slabša?? Predvsem me zanima stanje morja, kar se tiče WC se da preživeti, pa kuhinje isto ….

A ni kamp v Izoli ene 100m od ladjedelnice? Čistoča verjetno odgovarja temu.

Si sploh ne predstavljam, da bi tam se hodila kopat!!!! Kamp je kar OK, plaže pa praktično ni. Voda je umazana, pogled na tovorne ladje…o, ne hvala 😛

Da ne omenjam napadalnih veveric, celo opijajo se, po smeteh iščejo pločevinke piva, nagnejo kar je ostalo notri in udri…. po siromaku. Najraje napadajo otroke, z rok jim pulijo vrečke s čipsom, smokije…, če se mali sonček brani, ne omahujejo z uporabo zob in ugriznejo sončka. Ko sem bil tam na obisku prvič in zadnjič, so skočile na mizo, prevrnile vse kar se je prevrniti dalo in ušle na drevo. Sem jih obmetaval s kamenjem, zgrešil, zadel avto do soseda in izgubil kupon na zavarovalni polici!!!! Ja vem, ni jih več, to je bilo pred leti!

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

ampak res to je kamp Jadranka ,mojemu nečaku se še zdej pozna ugriz veverice na riti ,ja pa mulca so navadle pir pit ,še danes pr 14 letih ima travme ,da ne bo dobil žene in da ne bo mogu met otrok ,ker so mu bojo rodili mali veverički ,res ne hodit v ta kamp

Ladjedelnica že dolgo ne dela več.

Voda je čista samo temnejša zaradi take sestave dna.

V Ankaranu je voda čista, ampak kalna zaradi mivkastega dna.

V Savudriji je voda čista samo je mulj po skalah in lahko telebneš kot jeti preden zaplavaš

V Stinici je voda čista ampak mrzla kot hudir in rabiš žerjav da se prebiješ do plavalne površine.

Na Rabu voda čista – vse ostalo kot Ankaran

Na Krfu ( J del ) voda čista z drobnim peskom, ki se ti vdira do gležnjev………………………………………………………………………………………………………………………….

Toliko imate povedati o čistem in umazanem morju….dejansko pa večina samo poležuje po plaži….Za kamp je bistvena urejenost. In to Ankaran definitivno je. Se gre marsikateri hrvaški kamp skriti pred njim…..
Mmmm, meni Adria takoooo diši po borovcih in morju, kot le malokateri hrvaški kamp, pa sem jih obredla zelo, zelo veliko!

A je res lažje kracati kot brati?? Tema je bil kamp v IZOLI!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close