katere toplice?
Rabila bi kakšno izkušnjo iz prve roke. Letošnji dopust bo nekje v slovenskih termah, zaenkrat sta v ožjem izboru kampa v Čateških in Ptujskih. Smo pa mat, fotr, dva najstnika in pes. Torej kje se imajo najstniki najbolj fletno in kje so možnosti za zdirkat precej energičnega psa (mi je jasno, da ne v kampu, me pa zanimajo možnosti za sprehajanje v bližnji okolici kampa).
Za vsak namig se vam najlepše zahvaljujem.
Mah dva najstnika in neskončna polja … ti časi so mimo, ko sta bila zadovoljna s tem. Zvečer recimo bi šli na sladoled ali kaj podobnega, pa zunaj turističnega naselja ni neke ponudbe.
Pa itak so Banovci fletni predvsem za manjše otroke in glede tega nimam pripomb, za malo večje se pa že bojim, kaj bi počeli tam pet dni.
na ptuju so toplice malo ven iz mesta, kamp je ob v bližini drave. Ob reki teče pot (peš, kolo) vse do mesta (cca 15-20 min hoje). V mestu je poleti kar dogajanje, so razne prireditve kulturne in zabavne narave. V bližini kampa je hotel Primus – tudi tam se odvijajo dogodki – odvisno kateri čas boste tukaj… ravno tako je v bližini dobara picerija (poleg pic tudi žar, testenine).
Kamp sam izgleda kar urejen, precej je sence. Sama seveda tam še nisem bila, ker sem domačinka, vendar kar zasledim info, so ljudje na splošno zadovoljni. Notranji bazen je bolj tako … zunanji pa so OK, z velikim stoplom, kjer so tobogani.
Če vas kaj zanima, javi…
lp,m.
Forum je zaprt za komentiranje.