Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice predlog za hotel v Turčiji

predlog za hotel v Turčiji

da ni preveč šundra; da je dobra hrana in da imaš kam za iz zvečer po kakih štantkih; prosimm za predlog, bom hvaležna za izkušnje iz prvih rok!

Kaj imaš v mislih? Sredozemsko obalo, predvidevam? Kateri kraj?

Tam, kjer je največ štantkov :))

Mukarnas

Hm sama sem bila na področju Kemra ampak hotel ni več v ponudbi naših agencij.

Zavedaj se da se ve teh hotelih non stop nekaj dogaja in je teh animatorjev kot peska. Tudi sicer imaš v hotelu marsikaj za počet. Drugače pa se pelješ z dolmušem ( mali avtobusek ) do bližnjega mesta ali pa z taksijem.

Sploh pa imaš v vseh hotelih trgovinice ki imajo cene kar realne za kvaliteto ki jo ponujajo. So pa organizirani tudi bazarji v hotelskem kompleksu.

Če boste šli na ogled Antalye je vključen tudi ogled bazarja……………..

Hrana je pa itak fenomenalna sploh če greš v hotel 4* – te strežejo od spredaj in odzadaj. Sploh pa otroke obožujejo.

V starem delu mesta je en zelo lušten hotel -ime pozabila- mogoče me bo kdo dopolnil? Ni hrupa, “štanti” so blizu….morje pravzaprav tudi.

4* 4* pri njih je veliko manj , kot pri nas.
Če hočeš biti v manjšem hotelu, po možnosti v mestu, potem odpadejo vsi silni, hrupni, nabasani hotelski kompleksi. To je mora za ljudi, ki hočejo imeti vsaj maaalo miru, intime. V agenciji ti bodo povedali (če so dobri?), kateri hotel bo ustrezal tvoji želji.

Če boste šli na ogled Antalye je vključen tudi ogled bazarja…………….. //quote

Če hočeš občutiti, doživeti utrip mesta , moraš iti sam (dolmoš, taxi) in tam ostati po mili volji.
Agencije, hoteli ponujajo tempirane (na 10 min) izlete… ni vredno!

4* 4* pri njih je veliko manj , kot pri nas.
Če hočeš biti v manjšem hotelu, po možnosti v mestu, potem odpadejo vsi silni, hrupni, nabasani hotelski kompleksi. To je mora za ljudi, ki hočejo imeti vsaj maaalo miru, intime. V agenciji ti bodo povedali (če so dobri?), kateri hotel bo ustrezal tvoji želji.[/quote]

Ne širi laži glede hotelskih *. Sem bila velikokrat v Turčiji – na počitnicah, na potovanjih, športnih treningih, tekmah in na povabilo domačinov.

Če izbereš manjši hotel imaš vso intimo ki jo želiš. In točno se ve da je Alaya za žurerje, področje zahodno od Antalye pa bolj za družine, bolj mirne pare in za petičneže. Le ti pa točno vedo v kateri hotel iti, pa cena je tudi primerna.

Ne skrbi. Prvič sem bila v Turčiji z malimi otroki v hotelu 4*. Bilo je super. Brez nekih hrupnih izpadov. Sploh se v večini hotelov ( tudi drugje po svetu) ob 23 uri hotelski del zabave neha in se po želji preseli v hotelske diskoteke ali pa razne tematske zabave na drugih lokacijah.

4 zvezdice v Turčiji, Grčiji niso isto kot pri nas. Bila semv Turčiji v 5 zvezdicah in se mi zdi podobno našim 4.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close