apartma v Banjolu – rab
MI nismo nikoli nabavljali v Jablancu. Nekaj nesemo s sabo za prve dni. drugo pa v mestu nabavimo kar rabimo sproti ali pa se zapeljemo v tavečji center ki ga imajo sedaj 2 leti. Kakšne so pa cene v trgovini prav točno ne vem so pa res nekaj dražej kot v samem mestu ali pa v tisti taveliki trgovini. Mi tukaj kupimo samo kruh in kak jogurt ali krof. drugače pa v mestu kupujemo kar rabimo. Tudi zelenjava je v kampu za trgovino ful dražja kot jo ima ena gospa malo višje.
No jaz ti lahko dam za naš apartma ki je v bližini in so cene ravno take.
KLIKNI NA http://www.rab-croatia.com, potem pa klikni na katalog smještanja otok rab, izberi apartmani i studio in dobiš ven. Cene so med 38-45 eur/ apartma na dan. Ta dražji imajo tudi klimo.
Na začetku so apartmaji in hiše na banjolu, pol pa še ostali del Raba. Če boš pohitela mislim da boste še dobili. Mi smo ravno včeraj zvečer rezervirali.
Torej mi smo trije in gledamo za apartma za 3 osebe.
Banjol:
Kuča Vrtodušič, julij/avgust 38/ eur na dan.
Kopirano iz njihove strani:
Apartman 2 : za 2 do 3 osobe. Sastoji se od kuhinje i blagavaonice s TV SAT, velikog balkona s pogledom na more, dvokrevetne sobe (bračni krevet) s pomoćnim krevetom te klima uređajem i kupaonicom. Mogućnost doručka.
Apartma Matič:
apartma za 2-4 osebe je cena 45 eur/dan.
Poglejte tudi studio. Jaz ne rabim ogromnega apartmaja, saj bomo tamo samo jedli in spali, zato je tudi studio z kuhinjo dovolj za nas tri.
Banjol je blizu mesta, peš ob obali 10-15 minut ali s taxi barko po bližnici:) V novem delu mesta je pekarnica ja pa velika tržnica z ribarnico veliko trgovinic, kafičev tudi . . .
Mi gremo letos za prvomajske praznike, prej pa smo skoraj vsa leta hodili na dopust na Rab. Meni je zakon. Aja, in Rab ima enega največjih in najlepših parkov v tem delu Evrope, se splača pogledat!
Lep dopust!
Pozdravljena!
Mi imamo apartma na Rabu, v Barbatu sicer. Tudi naša družina oddaja tako da če te zanima, mi javi. Imamo pa apartmaje ob morju tako da je cena 51 eurov na dan z takso. Aja za eno družino z velikim otrokom oziroma z enim dojenčkom in enim večjim otrokom. Moj mail je tina.rajsar@gmail.com.
Imamo apartma za 4 osebe, s klimo.Termin imamo od 21.7.( 7 dni ), potem pa se preselimo v drug apartma za 3 dni, ker tukaj ni bilo mogoče rezervirat 10dni, zaradi zasedenosti.
Že po prvem telefonskem pogovoru smo dobili vtis, da so zelo prijazni in ustrežljivi in prav veseli vsakega gosta, ne glede od kod prihaja.Najbolje, da pokličeš po telefonu in takoj dobiš željene informacije.
Evo, kontakt od obeh :
Sušić Marica
Banjol 585
00385 51 724 – 278
Pende Rosanka
Banjol 587
00385 51 724-304
Forum je zaprt za komentiranje.