Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma v Banjolu – rab

apartma v Banjolu – rab

A je bil kdo v apartmajih Vrtodušić v Banjolu. Naslov Banjol 503. Kako je urejeno? Zanima me ali je v bližini kakšna trgovina, pekarna.

Če je apartma blizu avtokampa Padova II. Potem imaš vse v bližini gostilne trgovina bifeji. Mislim da je ker mi hodimo na banjle 482

kakšne pa so kaj cene v trgovinah in gostilnah. Eni nabavljajo hrano že v Jablancu preden gredo na trajekt, ker je baje ceneje. Ta apartma ima ceno 38/dan, oz. 40/ eur s takso, ima klimo in je blizu morja. Super kar je ugodna cena, zato upam da ne bomo dali za hrano še enkrat tolk kot pri nas.

MI nismo nikoli nabavljali v Jablancu. Nekaj nesemo s sabo za prve dni. drugo pa v mestu nabavimo kar rabimo sproti ali pa se zapeljemo v tavečji center ki ga imajo sedaj 2 leti. Kakšne so pa cene v trgovini prav točno ne vem so pa res nekaj dražej kot v samem mestu ali pa v tisti taveliki trgovini. Mi tukaj kupimo samo kruh in kak jogurt ali krof. drugače pa v mestu kupujemo kar rabimo. Tudi zelenjava je v kampu za trgovino ful dražja kot jo ima ena gospa malo višje.

zdravo,

se mi zdi, da si dobila ful poceni apartma, ker so cene na Rabu za apartmaje pesjanske. Če ni skrivnost, kako pa si prišla do tega apartmaja – kakšna internetna stran ali kaj pogobnega..

lepo prosim, ker sem skoraj že obupala, da bomo dopustovali na Rabu….

lp,

B.

No jaz ti lahko dam za naš apartma ki je v bližini in so cene ravno take.

http://www.rab-insel.de

KLIKNI NA http://www.rab-croatia.com, potem pa klikni na katalog smještanja otok rab, izberi apartmani i studio in dobiš ven. Cene so med 38-45 eur/ apartma na dan. Ta dražji imajo tudi klimo.

Na začetku so apartmaji in hiše na banjolu, pol pa še ostali del Raba. Če boš pohitela mislim da boste še dobili. Mi smo ravno včeraj zvečer rezervirali.

cene so od 38-66 e na dan pri tem aparmtaju. v glavni sezoni

Za koliko oseb pa je ta apartma za 40 e. Ker na tej strani sem jaz tudi videla da so malo dražji kot si ti napisala vsaj v njihovem ceniku. zato me zanima za koliko oseb bi tudi mi šli na RAb.

zdravo,

hvala za naslov, mi lahko sporočiš, na kateri mail te lahko kontaktiram, da ne bomo tu dolgovezili in se dogovarjali.

lp,

B.

PS: mail mi lahko posreduješ na moj mail v profilu; hvala!

Poznam družinico, ki so že januarja rezervirali apartma na Braču za 14 dni in ga tudi plačali. V začetku tega tedna pa so dobili od lastnikov vrnjen denar in obrazložilo, da Slovencem apartmajev ne oddajajo…

twins si mislila mene ali rab. Da ti ne brez veze pošiljam meil.

Dolika na tan naslov ki sem ga dala jaz, ni noben problem za slovence.
Nikoli nam gospa ne komplicira hodimo že 6 let k njej in tudi drugi ki pridejo nič ne komplicira.

In gospa tudi nikoli ne vzame v naprej plačila in vedno datum drži in cena vse kar se z njo dogovoriš. Tako da niso vsi enaki.

teja 5,

mogoče sem narobe razumela tvoj odgovor. Da ne bo pomote-vi oddajate apartma ali kako. Če ga vi, mi pošlji svoj mail, da te bom kontaktirala.

lp

Torej mi smo trije in gledamo za apartma za 3 osebe.
Banjol:

Kuča Vrtodušič, julij/avgust 38/ eur na dan.
Kopirano iz njihove strani:
Apartman 2 : za 2 do 3 osobe. Sastoji se od kuhinje i blagavaonice s TV SAT, velikog balkona s pogledom na more, dvokrevetne sobe (bračni krevet) s pomoćnim krevetom te klima uređajem i kupaonicom. Mogućnost doručka.

Apartma Matič:
apartma za 2-4 osebe je cena 45 eur/dan.

Poglejte tudi studio. Jaz ne rabim ogromnega apartmaja, saj bomo tamo samo jedli in spali, zato je tudi studio z kuhinjo dovolj za nas tri.

Hvala bomo mal pregledali in povprašali. SEm pa jaz gledala sam te kamor greste vi in imajo tavelik apartma kar drag 66 e

Banjol je blizu mesta, peš ob obali 10-15 minut ali s taxi barko po bližnici:) V novem delu mesta je pekarnica ja pa velika tržnica z ribarnico veliko trgovinic, kafičev tudi . . .

Mi gremo letos za prvomajske praznike, prej pa smo skoraj vsa leta hodili na dopust na Rab. Meni je zakon. Aja, in Rab ima enega največjih in najlepših parkov v tem delu Evrope, se splača pogledat!

Lep dopust!

Kamor je ta apartma je slabe pol ure hoje ob morju. Ker ta apartma je nad je pri avtokampu. TAko da je malo bolj daleč. Kraj Banjole se deli na Padova I Padova II in Padova II.

Radova ena je tam kamor je hotel Padova. Padova II je avtokamp in PAdova III je naprej kje proti Barbatu.

Pozdravljena!
Mi imamo apartma na Rabu, v Barbatu sicer. Tudi naša družina oddaja tako da če te zanima, mi javi. Imamo pa apartmaje ob morju tako da je cena 51 eurov na dan z takso. Aja za eno družino z velikim otrokom oziroma z enim dojenčkom in enim večjim otrokom. Moj mail je tina.rajsar@gmail.com.

KDO ODDAJA APARTAM KI JE BLIZU AVTOCAMPA PADOVAIII.
TAKOJ NAJAMEMO.

041 739 340

Letos se odpravljamo v Padovo III, v apartma poleg avtokampa, smo zelo težko dobili v željenem terminu, vem pa, da jih ogromno oddaja sobe z zajtrkom, vsaj tukaj, kjer smo mi.

ZDRAVO,LAHKO POVEŠ KAJ VEČ O VAŠEM APARTMAJU (KONTAKT)

LP

Imamo apartma za 4 osebe, s klimo.Termin imamo od 21.7.( 7 dni ), potem pa se preselimo v drug apartma za 3 dni, ker tukaj ni bilo mogoče rezervirat 10dni, zaradi zasedenosti.

Že po prvem telefonskem pogovoru smo dobili vtis, da so zelo prijazni in ustrežljivi in prav veseli vsakega gosta, ne glede od kod prihaja.Najbolje, da pokličeš po telefonu in takoj dobiš željene informacije.

Evo, kontakt od obeh :

Sušić Marica
Banjol 585
00385 51 724 – 278

Pende Rosanka
Banjol 587
00385 51 724-304

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close