Belvedere Vrsar
Med 27.04. in 01.05.2012 smo z družino preživeli počitnice v apartmajskem naselju Belvedere v Vrsarju (apartma 232). Ker smo v tem naselju počitnikovali že tretjič, me je par stvari presenetilo.
Natanitev še vedno odlična, prav tako čistoča objekta in okolice, hrane je bilo sicer vedno dovolj, se je pa verjetno kuhar zamenjal, saj je precej enolična (glede na pretekla leta).
Zdaj pa najhuje: ko sem enkrat prišel v apartma okrog 11. ure, sem zalotil čistilko kako pije moj sok iz tetrapak embalaže (ko bi si ga vsaj v kozarec natočila). Ker je kategorično zanikala svoje dejanje in poskušala omiliti svoje dejanje z obdolžitvijo mene kot gosta, da jo “krivo optužujem” (le kaj bi imel od tega, da bi jo obdolžil za nekaj, kar ni storila in kar nisem videl na svoje oči???) sem z preostankom soka odšel na recepcijo, povedal kar sem videl in sok dal receptorju, da ga izroči čistilki Jadranki, ker jaz ga prav gotovo nisem imel namena več piti! Kaj bodo nadrejeni sorili z čistilko me pa prav malo briga.
Napisano samo v opozorilo, da če greste v Belvedere v Vrsar poglejte v apartmaju, katera čistilka vam bo čistila. In če na kartici piše Jadranka priporočam, da sokov ne puščate na vidnem mestu.
Forum je zaprt za komentiranje.