Najdi forum

Kamp v Parizu

Živjo,

zanima me, ali kdo ve, kako so opremljene hišice v kampu v Bolonjskem gozdu (Pariz) (posteljnina, posoda,…)?

Hvala in lp,

Janja

Kakor vem, je tam največje zbirališče gayev in če greš z družino, mogoče to ni najbolj primerna lokacija. Sploh pa ne razumem, da bi si želel nekdo kampirati v Parizu, to je velemesto, to ni Ježca. Preveri na veleposlaništvu.

No, v Parizu je vse polno “Ježic”; verjetno ne zato, ker nihče noče kampirati, ampak zato, ker je povpraševanje? Kaj meniš?

Avtorica, žal ti s konkretnimi podatki ne morem pomagati, edino s tem, da je ta kamp dejansko med živahnejšimi – sem prebrala na raznih forumih.

Mi smo bili v tem kampu par let nazaj, je cisto popolnoma normalen, precej velik kamp, do podzemne te pelje bus, ni ne vem kako dalec. Prostitutke in geji so pa menda v bolonjskem gozdu, jaz nisem v okolici kampa videla nobene (ocitne). Za posodo pa zal ne vem, mi smo bili s sotorom.

Bili v Bolonjskem gozdu z avtodomom in smo prostor rezervirali,ker je bil pač julij.Tega o gejih in prostitutkah nismo doživeli,niti opazili!Je pa res zelo udobno,da pred kampom sedeš na avtobus in te zapelje do metroja.Karte kupiš pa na recepciji.Kamp je res v velemestu Parizu ampak ne na aveniji v centru,ampak v lepem zelenem predelu odmaknjen od vrveža in prometa.Le pogumno in ne bo vam žal! Geje in prostitutke pa imamo tudi v naši domovini!!!

Če ti je mož zvest, potem se ti tudi glede gejev in prostitutk ni česa bati:)

Joj, pa samo vprašala sem, če kdo ve, kako so opremljene hišice:).
V tem kampu sem že bila ( z možem, ki pa se je vrnil z mano v SLO :)), s šotorom, ne pa še v hišicah,ki jo nameravamo najeti ta to, da v njej prespimo. Moje izkušnje iz tega kampa so podobne izkušnjam tistih avtorjev, ki so v tem kampu že bili.

???ne razumem pa tole:
Tudi v velemestu, kot je Pariz, se lahko prespi v kampu, pa v drugih (vele)mestih tudi. Če bi tudi jaz tako površno brala, bi te seveda lahko vprašala, če veleposlanitvo oddaja prenočišča 🙂

lp, janja .

J anja,če je pa tako,da si tam že bila potem pa verjetno veš,da imajo tudi internetno povezavo in govorijo angleško pa vprašaj!Oprosti za informacije zgoraj!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close