Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Baldahin – kje?

Baldahin – kje?

Pozdravljeni,

Kje kupiti dobre in dosti ugodne baldahine pri nas? Imamo prikolico 4,5 metra in bi ga nujno potrebovali do maja? Kaj mi priporočate?

Hvala,

Stanka

Zelo ugodne in kvalitetne baldahine prodajajo v spletni trgovini:

camp-oprema.si

Mi smo ga pri njih nabavili.

Lp,
Tomaž

Gospod Tomaž pozdravljen.

Zanima me, če ste zadovoljni z baldahinom, ki ste ga kupili preko spletne trgovine camp-oprema.si?

Mi imamo že dodobra načet baldahin in ga moramo zamenjati. Razmišljamo, da bi ga pri njih kupili.

Hvala za odgovor.

Marjan P.

Pozdravljen Tomaž,
Tudi mene zanima kako ste zadovoljni s to spletno stranjo?

Sem šla na njihovo stran in so zelo ugodni in me res zanima če je tudi kvalitetno kar ponujajo?

Na kaj moramo paziri pri baldahinih? Ti baldahini so iz PVC? Ali je PVC boljši od blaga?

Lep dan,

Stanka

Pozdravček,

Z našim baldahinom smo izredno zadovoljni. Je kvalitetno izdelan in vsekakor vreden svoje cene. Jaz osebno sem iskal predprostor iz PVC materiala, saj je po mojem mnenju preprostejši za čiščenje in vzdrževanje. kakor vem pa imajo na camp-oprema.si veliko izbire PVC, Tencate, akril.

Spletno stran camp-oprema.si bi priporočil vsakomur, saj so bili res naugodnejši, pa še baldahin so mi osebno pripeljali na dom.

Lp,
Tomaž

Hvala vsem za namige in nasvete. Kupili baldahin in ta vikend se bo izkazalo ali je pravi 🙂

Želim vam lep dopust,

Stanka

Samo posredujem informacije, da je bil baldahin pravi.

Fantje so mi ga celo prišli postaviti. Res vredno vse pohvale! Kar tako naprej.

lp Stanka

Tukaj je tudi nekaj izbire
www.vsezakamp.si
lp

http://www.tent-tents.com. Preverjeno, pošljejo tudi v Slovenijo,poštnina 30€. Cene pa veliko ugodnejše kot pri nas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close