Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rovinj-naselje Amarin

Rovinj-naselje Amarin

V katalogu sem gledala naselje Amarin in nastanitev v apartmajih.
A je mogoče že kdo bil tam!?
Kako vam je bilo všeč?
Hvala!

mi smo bili. v 4 zvezdicah apartmajih. na plaži je tudi bazen z toboganom, naselje ima restavracijo s polpenzionom (mi smo kr pri agenciji imeli polpenzion)., hrana dobra. apartmaji so v vrstah, mi smo bili v prvi in je bilo ok do plaže, tisti ki so višje, so pač toliko dlje. to bi mene osebno motilo, ker mi po vročini z otroci in vso kramo za na plažo ni za daleč hodit:).
4 zvezdice imajo klimo, 2 pa ne, pa je zgledalo tist kr fejst bolj bogo… tak da tja raje ne.
saj ne vem kaj naj napšem, vprašaj, kaj te zanima:)

Lucika-hvala za informacije.
Zanima me preko katere agencije ste šli?
Gledali smo apartmaje s 4*
Potem me tudi zanima ali ste na kraju samem zvedeli v kateri vrsti boste imeli apartma,ali ste se lahko že prej dogovorili,da želite biti spodaj?
Kako je s senco na plaži in ali je primerno za majhne otroke,se pravi stare 2 leti?
Upam,da nisem napisala preveč vprašanj in hvala že vnaprej!
LP

4* imamo tudi mi v izkušnji. Ti apartmaji so prenovljeni in lepo urejeni, dovolj prostorni in čisti. Mi smo rezervirali kar direktno po internetu. Bi svetovala spodnji apartma, tako je čez bivalni del atrija senca oziroma streha, če dežuje, pa si še vedno lahko zunaj. Bili smo v drugi vrsti, do morja pa je vseeno bilo treba kar stopiti, ker z nami počitnikuje tudi naš kuža in smo hodili na pasjo plažo. Ravno zaradi možnosti, da gre z nami tudi naš kuža smo se odločili za Amarin, kar pomeni, da morate računati s prisotnostjo psov. Prosili smo za spodnje nadstropje in obljubili so, da se bodo potrudili, niso pa ga kar zagotovili. O vrsti se ni dalo vnaprej dogovarjati. Sence na plaži je vsekakor dovolj, obala pa je pač Istrska, torej skalnata, kamnita, čeprav so določeni predeli tudi kamenčkasti, no vsaj meni se zdi taka plaža za majhne otroke najprimernejša in predvsem najbolj varna.

mami

A je bil kdo v apartmajih z 2*??

Bili lani par dni v kampu. Saj ostalo bi še kar blo, ampak na plaži pa gužva za znoret – če mi kdo plača, ne grem več tja, vsaj v juliju in avgustu ne.
Sicer je desno od plaže še daleč ob obali potka in se da zlest na kakšne skale, kjer je manj ljudi, ampak to je bolj ali manj za odrasle, z otroki tja ne moreš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close