Rajska plaža
Zdravo!
Prosim za eno pomoč. Z dveletnikom iščemo eno dobro destinacijo za na morje. Jaz nisem ljubiteljica morja in kot mlada nisem dosti hodila, tako da nimam pojma, kam je fajn iti, mož predlaga Rajsko plažo, pri čemer ga popolnoma podpiram (Rab, če se ne motim?).
Sedaj me pa zanima, če ima katera kakšne izkušnje o tam oz. še bolje, če lahko priporoči kakšen apartma.
Če imate slabe izkušnje pa tudi …
Hvala vnaprej!
Boljši apartmaji, najbližje plaži so rezervirani po eno leto v naprej. Večinoma imajo ponudbe tudi na internetu (kraj je LOPAR), cene so pa različne, najbolj zasoljene so v apartmajih bližje plaži. Zanimive so tudi hiške v kampu (naselje San Marino) – so tik ob plaži, klimatizirane, zagotovljene so storitve (posteljnino in brisače menjajo dnevno in tudi čistijo) – so pa cene kar zasoljene (preko 130€ /dan- če ne že čez 150) – ampak boljši apartmaji tudi niso dosti cenejši.
Se pa dobi tudi apartmaje po ugodnih cenah, vendar je potrebno z avtom na plažo, parkirišča so pa plačljiva, ipd…
Sicer je pa rajska plaža res raj za otroke in za odrasle. Mi hodimo že preko 15 let, otroci gredo še vedno najraje tja, midva pa tudi. (Jaz to pripisujem tudi avtokampu in prijaznosti mesta, ne le plaži).
res je “umazana” voda – julija in avgusta, če greš junija ali septembra bo v redu
mi smo tudi videli kakce v morju, ker eni starši pač pustijo otroke, da se igrajo v plitvi vodi, in kakšen se tu pa tam tudi pokaka in se igra naprej
da ne govorim o lulanju, je pa logično, da so otročički vsi slečeni, brez pleničk ali kopalk….
otroci naših prijateljev so dobili pred 2 leti neke izpuščaje in zdravnica na Rabu jih je najprej vprašala, ali so se kopali na Rajski plaži – bilo je to avgusta
je pa kar veliko Čehov tam in meni se zdi, da oni se prav nič ne obremenjujejo, če so bolj “packasti”
200 m od Rajske plaže, na levi starni za marino je krasna plaža, ki se imenuje Livačina. Tudi tam je sicer mivka, ampak malo težja in voda je zelo bistra a tudi globja. Na Rajski plaži je morje obupno, čiki in druga svinjarija, kanalizacija itd… Če ne bi našel Livačine, bi bil to moj najbolj grozen dopust v življenju. Tako pa sploh ni bilo slabo. Je pa Strunjan zakon proti Rajski plaži!
Forum je zaprt za komentiranje.