Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vodice ali Biograd na moru – malo pomoči prosim :)

Vodice ali Biograd na moru – malo pomoči prosim :)

Tisti, ki ste že bili v Vodicah. Kako je tam? Gledam en APP v Stablinac-u. Piše 800m do plaže pa malo kolebam. Ima mogoče kdo kakšen preverjen kontakt od kakega APP za 6 oseb?

Druga opcija je Biograd na moru. Kako je tam? Mogoče kakšen predlog za bivanje tu?

Sem že čisto blesava od iskanja variant. Iščem seveda najugodnejše.

Hvala.

Niti slučajno v Vodice,če greste z otroci. Ker je tam velika gneča. Na plaži se nimaš kam dati.Zvečer je v mestu, na promenadi takšna gneča , da se komaj odmikaš…če ste mladi in hočete life je o.k. bolj priporočam Biograd na moru.

Kamp Soline, Biograd na moru, plaža max. 200m stran, plaža super, sence ogromno.
Mi gremo letos spet dol. Mobilne hiške, 1000x bolje kot apartma. Zelo priporočam.

Kot je povedala 12a – v kampu odlično.
Mi smo bili dvakrat v mestu Biograd na Moru, apartma (in sobe) – solidno, gazdarica Mare prijazna do konca, cena bivanja tudi ok, ma… z avtom na plažo :((( Skozi mesto pa nekam okoli naokoli in na koncu plačilo dnevnega parkiranja (hm 10,15,20 kun? se ne spomnim). Precej sence, ma plaža obljudena maximalno.
Drugič, ko smo bili, se je že bohotil tobogan tam, ki vse skupaj še naspidira, zraven je bazen – grozljiva betonska luknja – ni soldov, da grem not…
In to je to. Imeli smo malo večje otroke in se je dalo, če ne… Biograda na Moru nismo nobenemu “od srca” priporočili 🙁

Vodice nikakor. Smo bili na Murterju, pa so se iz Vodic hodili kopat, ker je tam taka gužva-sam beton in poplava ljudi. Ne hvala.

Hvala vsem za odgovore. Sicer imamo res malo večje otroke predvsem zanje iščemo “lajf”, ampak nekaj od dopusta pa rabimo tudi tastari, ki pa imamo na plaži radi vsaj kak kvadrat zase in malo miru 🙂 V nobeni od teh dveh destinacij še nismo bili, po opisih na netu se mi je zdelo nekako zadoščeno vsem, največ pa dam na mnenja iz prve roke, zato sem vprašala. Mogoče še kakšen predlog?

smo bili v Biogradu lani v začetku avgusta…samo en dan ko smo se vračali iz Murterja….tud stopit ne moreš na plaži ne da bi pohodil sosednje brisače…otroka sem morala imeti kar naprej na očeh, ker je bilo res ogromno ljudi….ne priporočam v glavni sezoni

vodice – biograd, povsod ful fužva. v vodicah ponavadi še mrzlo morje.

Smo bili v Biogradu, pa me ni ravno impresioniral. Kopali smo se sicer na plaži pri marini, kjer ni bilo gužve. Če smo se peljali do one pri Solinah, je bilo pa noro, pa smo bili v začetku julija.

Nastavnjeni smo bili v hotelu IN, ki je pa res odličen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close