Najdi forum

dopust-kam

Imam dva majhna otroka.Na dopust se odpravljamo v zacetku junija.Bojimo se,da bo v tem casu morje prehladno.Pozna kdo kaksno dobro destinacijo,ki ni privat.Zeleli bi,da je primerno za otroke,torej kaksna igrala.Iscemo kraj,kjer se je mozno kopati v zunanjem morda tudi notranjem bazenu.Nekaj podobnega kot Stella Maris,ne vemo pa ali je tu notranji bazen.Pozna kdo kaksen lusten kraj,kjer so igrala,bazeni in je v Istri.Res hvala lepa za odgovore

Ja morje bo definitivno prehladno. Lani šla v Dalmacijo 6. junija, pa je bila res mrzla voda, NE GREM VEČ TAKO ZGODAJ.
,. Za Istro ti ne vem povedat.

Jaz hodim v maju in juniju v Egipt in je prijetno toplo, voda in zrak. Hodim pa s tujo agencijo, ker imajo boljše hotele in več izletov za isti denar.

Zaradi igral in notranjih bazenov pa res ni potrebno iti na morje

kaj pa italijanska obala (na severu jadrana, nekje do riminija). sem ravno na forumu “kam kako na počitnice” brala, da je fajn. imajo kampe z najemom hiške, kampi imajo bazene, …. mi bi šli zagotovo, če bi bili otroci še majhni. cenovno je pa istra itak zelo zelo draga, stela maris pa sploh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close