Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 3x mami in morje

3x mami in morje

Prosim za nasvet , kje najti ali kam sama pogledam za apartma, ali prikolico….. na res sami plaži, da ni ceste vmes, pa da niso skale, Sem že nekaj iskala , pa nič ne najdem. Ne bi šle recimo u Šibenik, Trogir, Split, Zadar.. ker je predaleč. Mogoče Crikvenica, Krk, Umag, Novigrad, Medveja,Kraljevica,Poreč, kaj v tem smislu.
Ne potrebujemo luxuznega apartmaja, samo da prespimo ( mamica in trije otroci 12let+6let+ dojenček 10mesecev), si skuhamo in umijemo. Tudi če je oprema starejša nič zato. Ni treba da je klima …, lahko smo vse v eni sobi…
Želje imamo, da je pritličje, ob plaži ( ne morju kot samem , pa da se potem tu ne da kopat),da sem sama z dojenčkom recimo na terasi ali pred prikolico… in sta starejši dve lahko sami na plaži. Da ne nosimo stvari sem in tja.
Najele bi za mesec julij , prvi teden ali pa če bo cena ugodna bi ostale cel mesec julij.

Hvala za pomoč , lp

V Anglijo – tam je toplo.

Castrum Novum – Starigrad pri Zadru.

V Angliji ni toplo, vedno je precej stopinj manj kot pri nas, dežuje pogosto. Vsi Angleži komaj čakajo, da se upokojijo in si kupijo hišo na španski ali portugalski obali, ker pravijo, da imajo svojega kislega vremena dovolj.
Sem bila že dostikrat v Angliji in na Škotskem, pa sonce še nisem videla. Ves čas oblaki, veter, tudi dež. Turobno na kvadrat.

Ti priporočam, da najprej greš pogledati za par dni, kaj sploh pomeni Anglija, ne pa da pišeš, da razmišljaš o selitvi in da je tam toplo… halo???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close