Najdi forum

http://www.rab-insel.de/

zanima me za ta apartma, vidim, da je naš željen termin še prost, pa me zanima ali rezervirate preko maila, ki je objavljen ali preko telefona?

Jaz rezerviram prek meila, ki je objavljen.

živijo lastniki tudi tam? so prijazni? ste zadovoljni?
v katerem app pa ste ponavadi?

Lastniki pridejo čez poletje na RAb. Ja so prijazni mi smo zadovoljni. Mi smo v spodnjem apartmaju št.3. Mi hodimo že več let. Pa se kar ne moremo spravit drugam. Otroka sta tudi zadovoljna. Do plaže ni daleč, tako da če kaj pozabimo lahko šibamo nazaj iskat tudi večkrat na dan gremo. So gostilne trgovina pekarna bari v bližini. Do mesta je 20 minut počasne hoje ob obali. Imaš pa tudi taxi ladice ki te peljejo iz kampa v mesto in nazaj, če želiš. MI ponavadi se kdaj vrnemo z ladico, ker sta naše dva preveč zmatrana za peš nazaj.
Nam je super.

Hvala za izčrpne informacije. Na Rabu nisem še bila, letos se pač odpravljamo mal bližje (ponavadi gremo na Hvar), pa ne bi rada šla čist na slepo, da pridem nekam kjer je samo sonce.
Torej je senca na plaži?
Saj smo razmišljali, da bi se zapeljali dol pogledati, ampak vseeno ni tko blizu, zato mal tu poizvedujem.

Kaj app. št. 1je v nadstropju?

Ja senca je zato tudi jaz hodim, ker se mi ne da pod dežniki bit. In non stop se z otroki kregat naj grejo pod dežnik. TAko smo v senci in smo lahko cel dal na plaži se igramo pa v senci. JA apartma ena je v nadstropju.
Ma ja sam za en dan se zapeljat tja dol je res mal brez veze.
Če boš slučajno sedaj z njo kontaktirala je možno da se ti ne bo takoj oglasila. Ker ne vem točno verjetno so ta teden še v Nemčiji potem se pa opravijo za 14 dni na Rab ker imajo otroci počitnice. VEm da so en teden pred veliko nočjo in en teden po veliki noči na Rabu, tako da mislim da se bodo ta vikend opravili na RAb. Če se ti na meil ne oglasi jo pa na RAb pokliči, se ti po tam sigurno oglasla. SEj jo lahko tudi v Nemčijo pokličeš sam jo daj raje po 19 uri je bolj sigurno da je doma.

Mi je kar hitro odpisala na mail.
Kaj plačate vi kaj akontacije ponavadi ali vse potem?
Kdaj pa je ponavadi prihod tja možen in do kdaj je treba iti ob odhodu iz apartmaja?

Ja ji plačamo nekaj v naprej ma veliko.
Ma jo je za vprašat kdaj ji gredo zjutraj gostje pred vami in potem se temu prilagodiš. Mi smo zmeraj okrog 10 že v apartmaju ker gredo en dan prej gostje že domov tako da bi v bistvu prišli že zvečer če bi lahko. Za domov je pa spet odvisno ali pridejo gostje isti dan kot vi greste ali drugi dan. Če pridejo drugi dan smo mi tudi še popoldne noter in gremo potem ven. Je pa res da gremo zmeraj na petek nikoli na soboto. Ker je gužva na trajektu tudi za domov. Letos upam da nam rata da bo moš v petek popoldne končal delat da gremo že na petek tja da nam ne bo treba noret v soboto prezgodaj zaradi gužve na trajektu. Za domov gremo pa itak med tednom.

In kateri termin greste letos?

Od 27.7 do 14.8 leto je tako super da bomo mal več. Imamo kolektivni in bomo mal več kot ponavadi.

Kdaj greste pa vi?

Mi pa 12.7. in to za 10 dni, ker pričakujemo še enega člana, pa bomo mal bolj skromni letos

sem mislila, da bomo mogoče istočasno dol, pa vidim, da ne
vseeno lepo, da sva si izmenjali nekaj besed, najlepša hvala za izčrne informacije, upam da nam ne bo žal za to destinacijo.

Veš kaj me še zanima, kako je pa kaj trgovina založena tam? Imajo izbiro? Se da kupiti tudi kaj svežega mesa mogoče ali pa vsaj zamrznjenega?
Je tudi kakšna pekarna? Pizzerija mogoče?
Je mesto Rab res tako blizu?

No super. Ma ja saj vsaj malo da gre človek, da se oddahne. No letos nam je ratalo malo več, tako da smo vsi zadovoljni še najbolj otroci.
Se boste pa potem malo crkljali in drugo leto če bo možno malo podaljšali.

Ker se tudi mi odpravljamo letos prvič na Rab, me zanima, kdaj se približno odpravite od doma, da ne čakate predolgo na trajekt.Gremo pa 21.7.

Če bi šli lani se bi ene par dni videli tako pa na žalsot ne.
Glej nam je super hodimo že več let in se kar ne moremo odločt da bi šli kam drugam. Tukaj točno vem kaj bo. Kje je plaž, kakšna je, kako je do mesta vse. Zato se ne morem odločt za drugam, ker tamali je še mal mali da bi šli kar na blef.
Ja trgovina je v kampu in je založena so pa tudi v mestu. Je celo en večji market proti mestu ko boste šli proti apartmaju ga boste videli market Petra mislim, da se še tako imenuje lani se je še.
Tudi Pizzerije so blizu in gostilne. Je Pizzerija oz.gostilna Marco polo skoraj za apartmajem par metrov stran, potem je v kampu zdej se ne spomnim imena. Ma je tega tam dovolj. Ti ni treba v mesto na Pizzo. Meso je v tej trgovini v kampu pakirano ma mi nismo imeli nikoli probleama da bi smredelo, če smo hoteli sveže smo se zapeljali do mesta.
In ja do mesta je 20 minut počasne hoje ob obali. No mi gremo tako, da ko gremo v mesto gremo gor po vrhu po cesti ker smo takoj. SAm je smotano ker ni pločnika in zvečer ni luči, za nazaj se pa vračamo ob obali. In veliko jih gre tako.
Nam je super upam, da bo tudi vam.

Mi gremo če gremo na soboto okrog 3 zjutraj. SMo pa iz Vipavske doline. Tako da smo tam do ene 6 na trajektu ker po 6 se kar na gužva. Tako gremo mi. Ma največkrat gremo na petek ko ni gužve. Sobota je najbolj kritična.

Ker vemo, kje ste nastanjeni, mislim, da smo nekje blizu vas, ker mi imamo apartma čisto zraven kampa, bolj pri plaži, mislim da je tam tudi vila Petrac, če se ne motim.
Gremo pa dve družini skupaj, vsaka svoj apartma.Jaz sem bila za to, da gremo kar zgodaj, ampak naši možakarji so kar preveč pametni in pravijo da ne rabmo tolk zgodaj it od doma ker itak ne bomo dolg čakali.
Baje pa bo letos trajekt drugje, ne v Jablancu, saj tako nam je povedala gospa ki oddaja apartmaje.

Res najlepša hvala ti za informacije, si se zelo potrudila.
veš kaj me še zanima, ste bili vi kdaj v app. 1, ali ste vedno v 3? Me zanima mal kako velik je?
So lastniki mlajši ali starejši?

Mi lahko pustiš kak mail, če bi potrebovala še kakšno informacijo, da bi te kontaktirala?

Aja iz Vipavske doline ste? Mi pa s Krasa? Škoda res, da ne bomo skupaj dol, bi znalo biti še zanimivo.

Če je res da bo vozil iz novega pristanišča potem ne bo take gužve ker jih bo lahko več hkrati vozilo sedaj iz Jablanca to ni možno. So pa lani še delali tako da ne vem če je že narejeno. Bi morala prav to našo gospo, ki je tam doli vprašat. Kakoje to. Ma sej če vam je ta gospa povedala potem bo verjetno letos po novem. Ja tam blizu je Vila Petrač.

Ja za enkrat še vozi tam predvidoma s 1.6 pa naj bi začel iz nove linije.Ja odprto bi moglo bit že lansko leto pa niso imeli dograjene cca 200m ceste ampak do tega datuma naj bi bilo končano.

Bili smo tudi v apartmaju 3 lani. Sam zdej ko imamo še enega leto starega člana smo se odločli da bomo spet spodaj. DA bo lažje ker bo hotel biti zunaj. DRugače je pa dovolj prostora. Spalnica je posebej in ena postelja je v jedilnici sej si verjetno videla po slikah.

Evo moj meil
tejav77@gmail.com

No potem pa super. Bomo videli. Lani vem da ni bilo.

Naš bo imel poleti 23 mesecev, bo tudi hotel biti zunaj, ampak kaj ko je spodnji app. že zaseden.
Bomo itak drugače zunaj, pa bo.
Hvala še enkrat.
Moj mail je natka.st@gmail.com

Lp Nataša

Ja tako je. Nimaš kaj. Ma ja mi smo ji že lani namignili,da bi bili raje spodaj. In potem nam je malo držala, da smo zvedli točno kdaj gremo. Ker je vedla da sigurno pridemo ker hodimo že več let.
Kam hodite vi na Hvara enkrat bi tudi mi radi šli na Hvar.
Hvala za meil, če boš še kaj rabila ti kar vprašaj. Ko se vrnete mi tudi sporoči kako ste se imeli in če je bilo ok.

Lp Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close