Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice DEŽELA DINOZAVROV

DEŽELA DINOZAVROV

Pozdravljeni,

Ali je med Vami že bil oz. bila v Deželi dinozavrov v Avstriji – Styrassic park??

Za vse možne informacije se Vam zahvaljujem.

Bolfenk

Pred prazniki smo obdelali temo, res nimam kaj dodati. Bo kakšna prilepila, ker ne znam. lp

Lep izlet za en dan ali mogoče za eno popoldne. Priporočam, da se predhodno zmenite zavodenje. Vodenje je v slovenskem jeziku in zelo dobro.

vodenje ponudijo, ko kupiš karte. Na določene ure imajo vodenje v slovenskem.
Zanimivo, ni pa tako veliko, kot sem si po slikah predstavljala:)

Smo bili tudi mi!

Zadeva je zeloooo majhna, če greš pa na izi je pa kar v redu, saj imajo v ponudbi
napihljivo plezalo-tobogan,
izbruhne tudi vulkan, ki ga spremlja živi spinozaver -človekv preobleki (ta del je bil zelo bogo predstavljen, saj razen hrupa malo pare in špricanje navadne vode (ni bila obarvana,gosta) ne deluje resnično. a za domišlijo 4 -6 letnika, je to dovolj).
cirkuške predstave z dobrimi artisti in tudi
vlivanje jajca ali dinozavrovega zoba (doplačilo), ki je res cool spomin na doživetje.

Mi smo tam tudi prespali na hišici med drevesi, kar je bilo tamalim v veselje, meni pa se je izkazalo za muko, saj sem zaradi tresljajev zelo malo spala.

Je super a imej na znanju, da v max. eni uri prehodiš park.

lp

Če greš sam in samo gledaš figure ja pol imaš eno urco dost. Če pa greš vodeno pa to ni šans, ker se ob vsaki postoji,razloži. Pa zakaj se vsem zdi tako mali. Res ni ogromen, mali pa tudi ne.

mi smo bili in nam je bilo všeč.
moram pa povedat, da imamo zelo radi dinozavre in je naš ta mal hodil s knjigo o dinozavrih okrog in primerjal.
pri vseh dinozavrih so tudi napisi v slovenskem jeziku v parih stavkih.
prehodili in ogledali predstave smo si pa v dveh urah in pol
imajo tudi igrala in velik napihljiv tobogan

priporočam vam ogled, če vas dinozavri zanimajo, drugače vam ne bo všeč.

lp

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4718788,4718788#msg-4718788

Mi smo bili lani in smo bili zelo zadovoljni. Je pa dejansko tako, da če bi šel samo na sprehod mimo postavljenih dinozavrov, da ne bi nihče imel nič od tega…pač, sprehod kot sprehod… Mi smo imeli vodičko, ki je govorila slovensko, z resnično dobrim nastopom. Otroci so dobesedno tekmovali v tem, kdo bo prej pri naslednjem dinozavru in kdo bo vedel več.
Predlagam torej organiziran ogled in prepričana sem, da ti ne bo žal.

Barbara a smo bili v isti skupini, haha, ker je bilo pri nas enako. Zelo zanimivo še za nas starce.

Mogoče pa res :-))

http://WWW.ZABAVAZAOTROKE.SI
NAPOVEDUJE:
VELIKO ENODNEVNO RAZISKOVALNO AVANTURISTIČNO ODPRAVO
v DINOZAVRSKI PARK (Styrassic park, Avstrija) in otroški park Mini Zoo Land

POTOVANJE V DEŽELO DINOZAVROV

Sobota, 16.junij 2012
Primerno za otroke od 4 do 14 let, odhod iz Ljubljane in Celja

Več na www.zabavazaotroke.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close