Najdi forum

Pirovac

Pozdravljeni,

pozna kdo mestece Pirovac pri Vodicah? Kako je kaj tam poleti, je živahno, kaj je v bližini za videti, kakšne so plaže…? Lepo prosim za čimveč informacij…hvala že vnaprej 🙂

bila tam….
to je selo….

plaža zanič. mestna plaža je nabito polna in nikšanej… v bližini za videt? hja, če se ti da do krke ali na kornate, sicer pa pod milim bogom nič
živahno je pa toliko, kot je selo pač živahno…

mene tam ne bo več kdaj.

Mi smo pa tam vsako leto.Sicer ne v mestecu ,ampak eno vasico prej.Uživamo v miru.Vsako leto isti krog ljudi in otroci se poznajo med sabo.res se ne dogaja nič konkretnega,imaš pa štante ,ribiško fešto,kjer je vse zastonj,klape….Je pa mestna plaža zelo lepa,droben pesek in dolga kakšnih 800 metrov in tudi res je da je natrpana do fundamenta.Tam je tudi kamp ,ii je bil včasih cel slovenski,zdaj bolj malo obiskan.So pa luštne mobilne hišice postavljene,vendar zelo zasoljene.Če ti ni do gužve si najdeš plažo,ki ti paše.Imaš kar nekaj pekarn in restavracij,še celo fitnes,frizerski salon.Tri malo večje trgovine.Drugače pa v Vodicah par km naprej,Hofer ,Lidl,in podobno ,velika marina,tam se kar nekaj dogaja.Mi gremo v šoping vedno v Vodice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close