Egipt – Sharm El Sheikh ali Marsa Alam
Lep pozdrav vsem,
Letos se že tretjič vračam v Egipt. Prosila bi vas za “pomoč, mnenje, namig” in sicer, kateri hote mi priporočate v Sharmu, da ima lep koralni greben v sklopu hotela, ubistvu mi ni nič drugega pomembnejšega kot to. Pred petimi leti sem bila 14 dni v Sharmu in sicer v hotelu Noria Resort, žal ta hotel ni imel koralnega grebena in smo hodili na druge plaže in izlete. Želja, da se vrnem v Sharm je bila že prejšnje leto a sem imela z rezervacijo dopusta malo smole, saj sem bila prepozna z rezervacijo in v času dopusta ni bilo prostega mesta na avionu, tako da sem se (“prisilno”) odpravila v Hurgado v hotel Citadel Azur. Moj pogoj je bil seveda koralni greben, naj povem da me je hotel pozitivno presenetil -lepa in urejena plaža, prijazno osebje, odlična in raznolika hrana, velik kompleks hotela, v katerem najdete vse od trgovin, različnih restavracij, slastičarn, diskoteke..itd..a vendar želja po Sharmu še vedno ostaja. Letos bom zaradi lanskoletne izkušnje šla na first minute varianto, zato bi vas prosila za kakšno izkušnjo, predlog kam v Sharm? Kolegica mi je predlagala naj si pogledam tudi ponudbe za Marsa Alam, sama je bila v hotelu Brayka Bay…imate kakšne izkušnje?
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Forum je zaprt za komentiranje.