Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Počitnice v januarju v Sharm El Sheiku

Počitnice v januarju v Sharm El Sheiku

Pozdravljeni!

Zanima me ali je morda kdo letoval v začetku januarja v Sharm El Sheiku, kakšne so kaj temperature zraka/morja tam.
Ali je kopanje možno zunaj v morju/bazenu?

Pa še nekaj je morda bil kdo v hotelu Ghazala Gardens? Imajo moogoče notranju bazen? Na spletu sicer piše, da ga nimajo, ko smo se zanimali pri agenciji pa so rekli, da imajo. Kaj pa voda v zunanjih bazenih, je ogrevana? V Hurgadi je bila.
Zdaj pa ne vem, kaj je res in bi mi kakšna “sveža” informacija prišla še kako prav.

Hvala za vaša mnenja.

Lep dan

Kakšne so takrat tam temperature ne vem, vem pa, da je meni bilo sredi aprila morje premrzlo. Je pa zelo odvisno v katerem delu v SSH si – v Old Sharmu ne piha ali zelo malo in tam je OK, če pa greš proti Naby in Dahabu kjer piha, je lahko tako tako. S potapljaško opremo verjetno že gre, v kopalkah je pa druga muska. Tudi v SSH vreme v januarju ni tako stabilno, je precej odvisno na kakšen teden naletiš, Ghazala G. je v Naama Bayu in je zelo odvisno, če je plaža v zavetrju ali ne. Verjetno je pa mnogo bolje kot v Naby in Dahabu.

Če pogledaš na holiday check za hotel Ghazala Gardens in Ghazala Beach, ki sta sestrska hotela (če se ne motim, se ponudbe prepletajo) imaš okrog 300 fotografij z bazeni. Za ogrevano vodo pa malce pobrskaj po mnenju gostov, sigurno boš kaj našel. Ta hotel namreč prodajajo nemške ina avstrijske agencije, zato je slovenskim gostom manj znano stanje, tisti, ki pa so tam bili, očitno niso na tem forumu.

Sicer pa mi je ta hotel že dalj časa všeč, še posebej zaradi lokacije. Dan je v tem času zelo kratek in je dobro biti blizu mesta. Upam,da sem ti kaj pomagala pri izbiri.

Januar je z vremenom loterija. V tem hotelu sem letoval štirikrat in ga ne zamenjam z nobenim drugim, saj sem bil v sharmu že osemkrat. Ta hotel je zakon zaradi lokacije, odlične hrane in rusov ni v tem hotelu, kar meni ogromno pomeni.Če je vprašanje še aktualno kar vprašaj pa, pa ti odgovorim.LP

Preverjeno odličen hotel. Trži ga odklop.com, letiš pa iz Graza,ali Salzburga. Ceneje,kot naše agencije ponujajo ostale hotele,ampak storitev neprimerno boljša. Poglej na tripadvisor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close