Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mirabilandija konec avgusta

Mirabilandija konec avgusta

Ker moram že kmalu splanirati dopust, me zanima, ali je kdo bil v Mirabilandiji konec avgusta oziroma zadnji teden v avgustu? Tam smo že bili aprila in maja, ko je super, a letos kaže, da bo šlo samo v terminu konec avgusta.
Zanima me samo, kakšne so vaše izkušnje z gužvo v Mirabilandiji v tem terminu (čakanje na atrakcije). Najlepša hvala! Verjetno že malo “pade” dol 🙂 No, vsaj upam tako.
Drugače bomo pač rezervirali “več” morja.

Absolutno se pripravite na čakanje.

Se lahko vrinem? Kaj pa Gardaland začetek aprila?

Ojla,
Mi smo bili v Mirabilandiji lani konec avgusta, pa še vikend je bil. Gneče je nekaj bilo, ampak še zdaleč ne toliko kot v Gardalandu, tako da je bio vse skupaj zelo prijetno. Poleti je fajn, ker lahko koristiš tudi vodne atrakcije Mirabilandia Beach.
LpC

Ojla, hvala za odgovor. Mi lahko samo še zaupaš, koliko je bila povprečno čakalna doba za glavne atrakcije? Thanks!

Mi smo bili enkrat v septembru in lani v avgustu in se za drugo varianto nebi več odločila. Preveč gužve. Lahko si sicer kupiš “čakalnik”, napravico, ki čaka namesto tebe, a je precej drago.
Za novejše atrakcije smo čakali zeloooo dolgo – res, pa se gužva še vedno ne more primerjati z gužvo v Gardalandu.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close