Najdi forum

z avtodomom

Mi lahko katera pove, če ima izkušnje kam na smučanje z avtodomom?

Na vsa smučišča, ki imajo kampe.

A tako, priporočaš kakšno?

jaz pa na smučanje ne bi šla nikoli z avtodomom…edin če boste dans na enem smučišču jutri na drugem, ki pa je oddaljen kar nekaj km…in tako naprej, da boste v določenih dnevih recimo 7, smučal na 7 različnih smučiščih, ki pa so med seboj oddaljeni ohoho km…no edin tko bi šla jaz…sam bogi šofer, če bi tud smučal…

aja sorry…razen če mate avtodom doma…to je pa druga pesm…

Veliko ceneje je najet avtodom kot apartma. Toliko da veš.

Ni res da samo tja kjer imajo kampe…

veliko je smušišč kjer lahko na parkingu prenočiš

Sasheeen, ja avtodom imamo doma….

Rogla
Kranjska gora
Trbiž
Višarje
Zoncolan
Piancavallo
Obertauern
Turracherhöhe
Flachau

pa še bi se našlo

čisto odvisno kakšen avtodom najameš….sicer ma pa apartma velik več prednosti …in jaz sem samo napisala zakaj jaz ne bi šla z avtodomom oz. bi šla če bi…denarja pa nikjer ni bilo omenjeno…vidm pa, da nekateri res vse čez denar gledate…

No tole pa niti slučajno ni res. Nas pride apartma okoli 60€ na dan. Avtodoma za tak denar ne dobimo.
Da o udobju in prostoru, ki ti ga nudita eden in drugi niti ne razmišljam.
Jaz tudi ne bi šla z avtodomom na smučanje, edino če bi ga imeli doma, tako kot avtorica posta.

Pa saj vas ni noben tega vprašal, ne vem zakaj se oglašate tisti, ki vam do življenja z avtodomom pač ni- jaz se tudi ne oglašam v teme o hotelih, ker jih pač ne poznam!

Pomgaj še malo

Živjo.
Z avtodomom je zanimiva, predvsem pa dobra družabna izkušnja. Mi koristimo avtodom za odhod na smučišča. Parkirani smo direktno na smučišču in ima to svoje prednosti. Program je potrebno imeti malo bolj naštudiran, npr. nočno sankanje, ki ga imaš pred avtodomom, sprehod z baklami,….vse to se bolj potrudiš….
Sušenje in shranjevanje ni nobenega problema, prostora je več kot dovolj. Zanimiv občutek je, predvsem pa za zimo potrebuješ dobra navodila. Toplo je toliko kot želiš, da je……
Smučišča, ki so nam pri srcu:
skiing je Obertauern
družinsk skiing je Simonhohe, Hochrindl, Kr. gora,…
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close