Najdi forum

BLEJSKO JEZERO

Je že zamrznjeno do te mere, da se lahko hodi po njem??

Če zdaj ni, potem nikoli ne bo.

Pa dejte nehat noret, no. Komaj en teden malo večjega mraza, vi bi pa po jezeru hodili, cccc. Bi moralo biti bistveno dalj časa tako mraz, predvsem pa prej.

Ti kr pejt pa čufni nut, sam pol ne klicat gasilcev. Za neumnosti ni meja, kajne????

Zaenkrat bi samo kristus lahko hodil – ker je baje znal hoditi po vodi

Po zamrznjeni zadevah se nikoli ne hodi!!! Dajte si kak dokumentarec pogledat pa malo več odgovornosti.

Od kar se mi je enkrat vdrlo(zaplavala sem le z nogo))), me na jezeru ne vidite več), raje plačam umetno drsališče!

Blejka

Hmm, ampak a ni malo čudno, da Krka pri Novem Mestu zmrzuje, pa Sava pri Ratečah, pa Sava pri Zbiljah, pa Donava v Romuniji, tole Blejsko jezero pa ne?

včeraj so se kopali v njem

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Evo Sava pri Vrhovem:

[code]
[img]http://images0.zurnal24.si/slika-_original-1328517395-693379.jpg[/img]
[/code]

Gnojnica zmrzne pri nižji temperaturi.

Blejsko jezero je sicer ca. 70% zmrznjeno, vendar nikakor ne dovolj, da bi se hodilo/drsalo gor.

Še en teden mraza, pa se bo naslednji vikend relativno varno drsalo na blejskem in bohinjskem jezeru.

Če pogledamo zadnjih 30 zim večkrat ni bilo ledu, kot pa da je bil. Letošnja zima je bila pa do pred 14 dnevi zelo mila in je prej presenetljivo, da se je led toliko hitro pojavil. Najbrž tudi zato, ker je bilo padavin malo.

Sicer je največja verjetnost za led na jezeru ponavadi nekje proti koncu februarja.

ko sem bila jaz mala, cirka 30 in še nekaj let nazaj, madonca, je blo fletno, led debel ko strela, gor pol slovenije, balinarji, drsalci, traktorji, mene so s sankami starši gor fjakali….. ne morš verjet, kako je bilo včasih mrzlo. lepi spomini na to otroštvo. malo izven teme, pa vendar…….

Sva kar istih let kot kaže. Tudi jaz imam same lepe spomine na zeledenelo jezero. Sva šla z mojmu na otok, pa pozvonila in si zaželela…in ostala za vedno skupaj.

Na Blejskem jezeru v Zaki so se včeraj drsali. Pa na Šobčevem bajerju v Lescah se tudi drsajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close