Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rusija-potni list, viza

rusija-potni list, viza

Zanima me, če res, da je za potovanje v Rusijo potrebno imeti potni list, kakterega veljavnost je na dan odhoda najmanj 6 mesecev in odhoda 6 .mesecev. Razumljivo mi je, da jan bi potni list veljal vsaj še 6 mesecev po predvidenem odhodu iz Rusije, ne vem pa, zakaj bi moral veljati tudi 6 mesecev pred predvidenim prihodom v Rusijo.
Če kdo ve odgovor, mu bom hvaležna…..lp

Jaz bi take stvari rajši preverila na ruskem konzulatu, ker po forumih lahko dobiš vse sorte informacij …

Odgovor na tvoje vprašanje je DA. Taka pravila ima kar nekaj držav, ne le Rusija, ne me vprašat, zakaj. Jaz sem si zato dal delat nov potni list pol leta pred iztekom starega, ker marsikam s starim več nisem mogel.

Bolj podrobne podatke, kaj rabiš za rusko vizo, pa si poglej na spletnih straneh konzularnega oddelka njihovega veleposlaništva.

Preverila sem stran ruskega konzulata . . . nobene pametne informacije glede vize . . . 😡

Tole sem našla v 3 klikih …

Tole sem našla v 3 klikih …[/quote]

Sori, tole je veleposlaništvo RS v Moskvi … 🙁

Ja potni lsit mora veljati vsaj še 6 mesecev, to je sedaj nova finta ki so jo uvedla skoraj vse države po svetu, pa tudi na letalskih družbah ti bodo znali zatežiti, ker ne boš dobila karte. jaz sem rezerviral karto v ZDA in je bilo to ta prvo vprašanje! na žalost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close