Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija ali Tunizija z otroki, kateri hotel?

Turčija ali Tunizija z otroki, kateri hotel?

Kdo ve kateri hoteli imajo bungalove, oziroma pritljiče z teraso. Imamo dva majhna otorka, ki sta rada skoz zunaj na tleh? Ker nismo bili še nijker mi je vseeno kam, ali Turčij,a Grčija, Tunizija. Stara sta 3 leta in 1 leto.

spet jaz

Da ti povem tako, vse tri države so po svoje zanimive in povsod imaš kaj za videt, sploh če si prvič. Je pa tako, s tako malimi otročki je meni najboljše imeti ALL INCLUSIVE, ker imaš hrano in pijačo vedno na voljo in se ti ni potrebno sekirati, kaj in kdaj bodo jedli otročki. Pa tudi kakšna animacija za otročke je že (bolj za vašega 3letnika).

Grčija ima sigurno skromnejšo ponudbo hotelov z All inclusive in tudi tam, kjer je, ponudba ni tako pestra kot recimo v Turčiji ali pa Tuniziji. In izmed teh držav tudi najdražja. Tako na splošno je najcenejša Tunizija, Nato Turčija in potem Grčija, seveda pa je tudi odvisno, kateri hotel izbereš.

Najboljše je, da najprej pogledaš ponudbo po katalogih (vzami si čas, ker se da zgodit, da so za isti hotel pri različnih agencijah cene kar razlikujejo). Ko si izbereš hotele, pa poglej na teh dveh straneh malo mnenja ljudi:

holidaycheck in tripadvisor

Večina hotelov ima pa tudi internet strani in maile, pa lahko pošlješ mail direktno dol in kar njih povprašaš kar te zanima. Pa tudi v agenciji daj opombo,da želite sobo v prtličju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close