počitniški paket dva odrasla in dva otroka zastonj
Za krompirjeve počitnice nameravamo v ene izmed naših term. Ko si ogledujem ponudbe, je precej počitniških paketov, ki ponujajo za ceno dveh odraslih še dva otroka zastonj. Ko prebereš bolj droben tisk piše, da en otrok biva na dodatnem ležišču, drugi pa brez dodatnega ležišča s starši. Kakšne izkušnje imate s takimi paketi? Ker ne bi rada, da se vsi gužvamo v isti postelji, bi za malega vzela s seboj zložljivo posteljo, starejši otrok pa bi spal na dodatnem ležišču. Kako se vi znajdete pi takih ponudbah, če ste tako že letovali.
Ponavadi hodimo v apartmaje, tokrat pa bi bila tudi jaz rada brez kuhanja in pomivanja posode, pa bi šli v hotel. Smo pa radi komot, tako, da me odvrača misel, da drugi otrok nima svojega ležišča.
Na križ jo pribijte, ker je upala postaviti vprašanje oz. ker gre nekdo na lepše!
Kar nekaj hotelov ponuja možnost ležišča za dodatno osebo – med 10 in 20€ na dan je običajno.
Pokliči direktno v hotel in vprašaj, koliko je postelja velika. Če gre za prostorno sobo in posteljo, ne bo težav, če sta otroka mlajša.
Koliko pa sta stara otroka?
Jaz imam predšolske otroke in vsi lepo spijo na kavču. Res pa je, da vedno pokličem v hotel, se pozanimam, kako ležišča izgledajo in potem ocenim, če je primerno za nas. Tudi za tujino vedno pišem ali pa preverim v agenciji, odvisno kako potujemo. Nikoli nisem jemala s seboj prenosne posteljice, ker ne maram prtljage, ki ni nujno potrebna. 🙂
Če poveš, kam se odpravljate, ti lahko pomagamo.
Seveda imas lahko s seboj posteljico. Ampak najprej se prepricaj, da bo v sobi tudi prosto zanjo. Kam greste, morda ti lahko pomagamo glede velikosti sob.
Glede povezanih in druzinskih sob: v nasih hotelih jih skoraj ne poznajo, ce pa ze, jih pa masrno zaracunavajo.
Mimogrede pa se tole: med krompirjevimi pocitnicami bo guzva v toplicah na maksimumu.
Hvala za te nasvete. Seveda bom poklicala pred rezervacijo. Zaenkrat samo gledam in sicer Čatežke toplice, hotel Čatež, sobe superior, če kdo pozna. Kake izkušnje s tem hotelom. V toplice gremo namreč prvič. Sicer vem, da bo gužva, bomo že kako zdržali tudi to.
V naprej hvala za vsako informacijo o hotelu.
V Čatežu pomeni soba superior, da ima balkon. Če sta otroka že velika, zna biti kar natrpano v sobi. Notri je zakonska postelja in fotelj, ki se raztegne v ležišče. prostora za še eno ležišče pa ni. priporočam ti Terme Lendava ali Banovce, vzemi paket v apartmajskem naselju s polpenzionom. Je veliko bolj udobno.
Pozdravljena,
priporočam terme Lendava. Bazeni niso ne vem kaj, ampak otroci so hitro zadovoljni. Smo bili v app. Lipa, kjer si nastanjen in ješ v hotelu. Ni ravno 5*, ampak je ugodna cena in udobni in prijetno opremljeni relativno novi amartmaji. Imaš zakonsko posteljo (ločena spalnica) in velik raztegljiv kavč.
Mi smo bili zelo zadovoljni.
lp
V čateških v hotelu Toplice (ne vem za hotel čatež) je zakonska postelja ogromna, komot spite 3 na njej. Mi smo imeli 2 pomožna ležišča v sobi, poleg zakonske postelje, pa smo drugi dan dali eno pomožno ležišče vstran, tamala pa je spala z nama. Nisem prepričana, če so nam ta drugo pomožno ležišče sploh zaračunali….
drugače pa so čateške zakon za družinske počitnice, vseeno v katerem letnem času ste tam. uživajte.
Definitivno apartmaji brunarica, lesene hiške, 5 minut peš do term 3000. Prostora dovolj, tudi če vzameš manjši apartma. Mi smo vzeli za 4 osebe, pa nas je bilo 4 odrasli in 1 4 letnik. raztegljiv kavč, zgoraj spalnica z zakonsko in še ena soba z dvema posteljama. za smešno nizko ceno na dan. Oglejte si na njihovi spletni strani. Toplo priporočam.
Forum je zaprt za komentiranje.