malta – cene
Dominik,
glede na to, da si napisal, da sta že vplačala malto, bi te prosila za informacijo, preko katere agencije in kateri hotel – midva sva se namreč tudi pogovarjala/odločila za malto v juniju, vendar ne vem, katero agencijo in hotel izbrati (zaenkrat itak našla samo intelektino ponudbo).
Dobrodošle pa bodo kakršnekoli informacije, ki sta jih dobila na agenciji (midva se predvsem sprašujeva, a je 7 dni preveč, saj je to baje čisto majhen otoček) 🙂
lp maja
Mi smo bili na Malti en teden pred 2 letoma, za 1. november. V enem tednu lahko vse obletaš – glavno mesto, krog po otoku, izlet na Gozo, obisk Popajeve vasi, klifi Dingli, šli smo še v en vodni park z delfini, morskimi levi… sem pozabila, kako se mu reše, pa se mi ne da zdajle brskat…
En dan smo rentali avto, da smo šli v notranjost otoka v “neturistične” kraje. Sicer smo se prevažali z busi.
Šli smo pa v lastni režiji – Leteli smo z Air Malta iz Dunaja, čeprav zdaj leti tudi že Ryanair iz Treviza. Pa tam smo imeli rentan en apartma.
LP!
Midva sva se odločila za Intelekto, ker je nekako najbolj ugodna, če gledamo razmerje med ponudbo in ceno.
Gledala sva tud nekatere tuje agencije, vendar je isti aranžma precej dražji.
Greva pa 29. junija v Hotel Bay street, to je v Julian bay-u.
7 dni ni nič preveč, svetovali so nama pa v prvi vrsti izlet na Gozo in Comino.
Ostale zanimivosti se menda bolj splača pogledati v svoji režiji.
Rentali smo tule:
http://www.gardenviewmalta.com/
Imajo notranji in zunanji bazen, cene so pa ful ugodne. Če je potrebno pridejo tudi iskat na letališče.
LP, viv
Živijo!
Jaz sem bila na Malti lani, ko še niso imeli evra ampak malteške lire, pa se mi je zdelo kar nekaj podobnega kot pri nas, malce dražje, en teden sploh ni premalo..res da je majhen otoček ampak imaš toliko stvari za videt, da bi ti še kak teden zraven prav prišel…plaže so res skalnate, ampak lahko kupiš celodnevno karto za avtobus in se voziš cel dan od plaže do plaže, če hočeš…lahk si tud najameš avto, ampak vozijo kot angleži po desni!..vsekakor moraš iti na paradise beach!Men je blo všeč na Malti…
Mi smo bili lani konec junija, pa je bilo že takrat zelo vroče. Vam bo pa res vroče…
Ne pozabita iti na izlet v Modro laguno na otoku Comino, čoln štarta izpred Riviera resort, na S obali kak km od vajinega hotela. Tudi kak izlet na Gozo si organizirajta, Gozo je res lep, še Maltežani hodijo tja na izlete.
Za Valletto sta pa verjetno že računala kak dan, kajne?
Forum je zaprt za komentiranje.