Hotel – depandansa Kimen – Cres
Mi smo bili nekja let nazaj. Depandanse so kar zmahane. So res tako bolj osnovna varianta. Klime ni. Jest hodiš v hotel, ki je zraven. Plaža je bila meni super. Obala je betonska, zalivček je peščen, zraven pa je tudi borov gozdiček. Od plaže gre sprehajalna pot do mesta Cres. Ravno prav za večerni sprehod. Meni je bilo zelo lepo.
Mi smo imeli slabo izkušnjo z lokalno zdravnico. Je sina začelo ponoči boleti uho in smo zjutraj šli v zdravstvni dom. Ko je zdravnica končno prišla je rekla, da ni turistična zdravnica in naj počakamo, da zrihta vse svoje paciente (kakih 15), potem pa če bo čas, bo pogledala še sina. Ko se je zlajala je zaloputnila vrata, cela čakalnica pa oči ven. So nam potem domačini povedali, da je privat pediatrinja v mestu Cres- v bistvu v centru ob obali.
Hvala lepa obema ker sta se nam javili.
Vaju lahko vprašam še par stvari?
Imamo majhnega dojenčka, pa me zanima ali je do restavracije možno prit z vozičkom ali so kakšne stopnice? Kaj pa do centra mesta? So stopnice ali ne? Smo bili v juliju na Rabu, pa tega nismo vprašali, potem smo imeli pa čez več kot 20 zelo visokih stopnic voziček za nosit na zajtrk, z zajtrka, na kosilo,…Ni bilo prijetno, zato me to zanima.
Kaj pa hrana? Za včerjo je izbor menijev in pa solata in sladice samopostrežno. Ali to drži? So za sladico kakšne tortice ali sladoled ali le kakšen kos lubenice, tako kot ponekod drugod?
Depandanse vem da so skromno opremljene, to me sploh ne moti. Kaj pa čistoča v depandansah?
et, tole pa za vas ni bila prijetna izkušnja, upam da mi ne bomo potrebovali zdravnika.
Za stopnice do hotela se ti ne upam nič reči, ker je od takrat 5 let… Sigurno pa ni kakih hudih stopnic. Mogoče kakšna pri vhodu. Če so v samem hotelu, pa ni panike, ker je itak dvigalo. V depandansi pa ni dvigala in te lahko dajo v prvo nadstropje.
Do Cresa je ravna sprehajalna pot.
Takrat, ko smo bili mi, je bilo čisto. So pa se zamenjali lastniki, tako da ne vem kako je zdaj.
Tudi jaz ti želim lep dopust brez letanja okoli zdravnikov. Pa enkrat se vrži v vodo zame 🙂
V depandansi Kimen sem letoval v drugi polovici junija. Na razpolago so sobe z balkonom ali brez, vse so brez TV in klime. Depandansa je v neposredni bližini hotela in plaže v senci dreves. Hrana je samopostrežna in dobra. Do mesta je cca 15 minut hoje po cesti ali ob plaži. Je pa na plaži velik promet s kolesarji, ki se vozijo iz bližnjega avtokampa Kovačine v mesto in obratno. Lahko tudi potrdim, da je mesto prijazno živalim, predvsem psom.
Forum je zaprt za komentiranje.