Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardaland parking? + Peschiera

Gardaland parking? + Peschiera

Zdravo,

mi lahko kdo pove, kako je s parkiranjem pri Gardalandu, ali se plača?

Iz Domžal mi na Via Michelin napiše, da rabim do tja cca. 3:40 – je to realen čas da vem, kdaj štartati (park se naj bi odprl ob 10:00)

Park se zapre ob 18:00. Ali je še tam kaj pametnega za pogledati – sem gledal mesto Peschiera, ki je čisto zraven, hotel za 4 osebe je cca. 100 €/dan, ali se splača prespati? Kaj si v tem primeru še ogledati, iti z ladjico po jezeru,…, nekaj, kar ni povezano s preveč stroški?

Je za pričakovati ta vikend, da bo gužva, da nas bo vse minilo (majhna otroka) in da je definitivno bolje vzeti dopust in iti med tednom?

Za karte vidim, da je družinska 118 €, omenjate pa pijačo Punica, kjer je potem karta 2za1, kar bi potem bilo 73 € – ali to drži in še imajo to zadevo?

Hvala za odgovore

LP

Parkiranje pri Gardalandu se plača. Ob našem obisku (za 1.maj) je bil na netu delovni čas od 10 ure zjutraj, a je bil odprt že vsaj ob osmih (mi smo bili tam okrog 8.45 in je bila že kr gužva). Smo si pa iz neta sprintali neke kupončke, in smo imeli kr nekaj popusta. Mi smo spali v kampu Bella Italia v Peschieri. Oddaljen 10 minut od Gardalanda (na nasprotni strani jezera). Ugodna cena, čist apartma, rezervirali preko booking.com. Od našega kampa do centra mesta je krasna sprehajalna pot ob jezeru (cca 2,5 km). Ob njej smo se en večer sprehodili do mesta na večerjo. Za ogled česa drugega oz. vožnje po jezeru pa ni bilo časa.

Midva vsako leto narediva tako:

Prvi dan: Odhod med tednom zjutraj (ne prezgodaj), vožnja do Gardalanda (v spominu imam 5 ur iz MB, pri Benetkah se vedno cesta zabaše). Nastanitev v kampu Gasparina (5 minut peš ob jezeru od Gardalanda). Popoldan kak ogled (Safari park, mesto ali polotok Sirbione ali nekaj podobnega…).

Drugi dan (med tednom) je na vrsti Gardaland. Hrano vzameva s sabo. Je tam vse tako drago. Vodo pa natakava iz pitnikov.

Tretji dan pa Jungle adventure v San Zemo di Montagna in odhod domov.

Gardaland ob sobotah je eno samo stanje v vrstah. Škoda časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close