Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prostovoljno delo na Karibih, v Latinski Ameriki ali Afriki

Prostovoljno delo na Karibih, v Latinski Ameriki ali Afriki

Zivjo!

Te zanima prostovoljno delo v tujini? Pridruzi se nam na soli, Richmond Vale Academy, ki lezi na precudovitem otoku v Karibskem morju, St. Vincentu. Na soli se izvajajo razlicni programi in mogoce bi ti bil kateri od njih vsec. Prostovoljno delo je povezano z bojem proti revscini in/ali z okoljevarstvenimi programi.

V ceno programa je vkljuceno usposabljanje, hrana in nastanitev v obdobju celotnega programa ter povratna vozovnica s St. Vincenta v drzavo, kjer se odvija projekt, ki si ga izberes.

Tukaj imas priloznost spoznati ljudi s celega sveta, jaz pa sem do sedaj prva iz Slovenije in sem ravnokar del skupine, ki se februarja, naslednje leto, odpravlja v Ekvador.

Ce te zanima kaj vec, me kontaktiraj na: volunteer3@richmondvale.org

Poznas koga, ki ga zanima prostovoljno delo? Posreduj mu to sporocilo…mogoce bo pri nas nasel kaj zase. Hvala.

Lep pozdrav,
Tjasa

A mi lahko poveš kaj več- mail: petja14@gmail.com
Hvala Lp

Zanimam me, kak dolgo pa traja delo oz.kako dolgo si tam pa pomagaš?

Sangrija, mi lahko prosim napises tvoj email naslov oz. mi posljes vprasanje na volunteer3@richmondvale.org. Tako ti lahko posljem malo vec informacij o programih.

LP, Tjasa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close