Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V katerih državah ste že bili?

V katerih državah ste že bili?

V katerih državah ste že bili?

Indoneziji, indiji, Japonski, Španiji, Nemčiji, Avstriji, Franciji, Madžarski, Italiji, Grčiji,Egipt, Turčiji,Kanadi, Vseh bivših YU, Švica mi je itak drugi dom.

Evropa precej, razen skandinavije. portugalske, malte, turčije, zda-ny, šrilanka

aja, pa tunizija, djerba

italija,hrvaška,nemčija,francija,avstrija

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Pa ti?
Italija, Avstrija, Hrvaška, Grčija, Belgija, Češka, Španija, Nizozemska, Nemčija, Francija, Slovaška,Tunizija,Bosna, Pa še kam bom šla.
lep dan

Hrvaška, Bosna. Italija, Avstrija, Nemčija, Češka, Grčija, Tunizija, Srbija, Belgija, Kitajska

Italija, Španija, Avstrija, Madžarska, Francija, Giblartar, Maroko, Grčija, Turčija, Tunizija, pa seveda vse države bivše juge.

Vse, razen Antarktike.

Sloveniji

Avstrija,Italija,Češka,Slovaška,Madžarska,Poljska,Grčija,Nemčija,Danska,Švedska,Francija,Španija,Portugalska,Švica,vse države bivše Juge.

slovenija, avstrija, nemčija, belgija, velika britanija, finska, španija, francija, monako, italija, madžarska, hrvaška, srbija, bih, črna gora, albanija, makedonija, grčija, turčija, tunizija, egipt, južna afrika

moj cilj je obiskati vse evropske države in čimveč na ostalih kontinentih

Bila sem že v Italiji , na Hrvaškem in v Angliji!

H&K

Italija, Francija, Švica, Nemčija, Danska, Norveška, Švedska, Belgija, Češka, Madžarska, Hrvaška, Bosna, Srbija, Črna gora, Makedonija, Grčija, Turčija, Romunija, Egipt

Italija, Francija, Švica, Nemčija, Danska, Norveška, Švedska, Belgija, Češka, Madžarska, Hrvaška, Bosna, Srbija, Črna gora, Makedonija, Grčija, Turčija, Romunija, Egipt[/quot

pa Avstrija tudi, Monaco

Avstrija, Italija, Hrvaška, Madžarska, Bosna, Nemčija, Danska, Turčija, Tunizija

Ja pa ja de.

Bolj švoh, me nikoli ni vleklo naokoli: Italija, Nemčija, Belgija, Nizozemska, Madžarska, Hrvaška. To je to …

Jest pa : dolenjska, primorska s krasom, goriška, notranjska, štajerska upssss…. a to tudi velja.

Slovenija, Hrvaška, Bosna, Italija, Avstrija, Madžarska, Češka, Slovaška, Nemčija, Nizozemska, Belgija, Švica, Velika Britanija (Anglija in Škotska), Monaco, Španija, Grčija.

Od evropskih nisem bil nikjer v Skandinaviji in treh bivših ruskih, Irski, Škotski, Romuniji, Belorusiji, Ukrajini, Albaniji, Črni gori in Portugalski. Izven Evrope pa bil le v Egiptu, Turčiji, Tuniziji.

Slovenija, Hrvaska, Srbija, Madzarska, Avstrija, Ceska, Slovaska, Nemcija, Danska, Francija, Spanija, Monako, Italija, Anglija, Skotska, ZDA. Potovala skozi Belgijo in Luksemburg 🙂

Cela Evropa razen na Z Islandija, na S Finska, na V nisem prišla dlje od Češke, Slovške, Madžarske, manjka tudi Bolgarija, Romunija, Srbija, Bosna, Makedonija, Črna Gora in Albanija. Ampak v te zadnje (od Bolgarije dalje) me niti ne vleče …

Evropa: Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Italija, Nemčija, Poljska, Slovaška, Danska, Švica, Finska, Francija, Velika Britanija, Rusija, Španija (Tudi na Kanarskih otokih), Grčija, Turčija.

Afrika: Tunizija, Egipt, Zelenortski otoki, Namibija

Azija: Kitajska, Japonska, Jordanija, Singapur, Malezija, Arabski Emirati

Amerika: Kanada, Mehika, Kuba

Italija, Avstrija, Nemcija, Anglija, Belgija, Nizozemska, Turcija, Romunija, Madzarska, Irska, Ceska, ZDA, Avstralija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close