Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali je Venice-Treviso Benetke ali Trbiž??

Ali je Venice-Treviso Benetke ali Trbiž??

Dosti vas opisuje let z Ryan -airom iz Benetk (Treviso), sedaj pa ko gledam na googlu, mi ni nič jasno saj vidim, da je letališče tako v Benetkah (Venice), kot v Trbižu (Treviso).

Iz katerega kraja od teh dveh potem leti letalo, če se na Ryan-airovi strani izbere letališče Venice-Treviso ?? So to Benetke ali Treviso?? Vidim, da sta letališči med seboj oddaljeni cca. 30 km.

Hvala za odgovor.

LP

Ryanair leti iz Trevisa!

Hvala 🙂

LP

Ryanair leti iz Trevisa IN iz Benetk, tisti, ki ne veste, pač ne dajajte napačnih informacij!

Ryanair leti samo iz Trevisa in ne dajaj napačnih informacij!

Nope, to pa ne bo držalo. Ryanair leti v poletnih mesecih iz letališča Marco Polo v Benetkah (od junija do septembra), v preostalih mesecih pa iz Trevisa. Lahko preverite na Ryanairovi spletni strani

Nope, to pa ne bo držalo. Ryanair leti v poletnih mesecih iz letališča Marco Polo v Benetkah (od junija do septembra), v preostalih mesecih pa iz Trevisa. Lahko preverite na Ryanairovi spletni strani[/quote]

No, me veseli, da je poleg mene še kdo to ugotovil 🙂

Kot je ze receno, od 1.6. do 30.9. vsi leti, ki so sicer iz Trevisa, letijo iz Marco Polo, ker v Trevisu sredi sezone urejajo vzletno stezo :)))

Letalisce TREVISO je zaprto zaradi del na vzletni in pristajalni stezi do 05.12.2011 – torej do Miklavza – Nizkocenovniki vecinoma letijo iz Trevisa – nekdanje vojasko letalisce Nato baze – ostale kompanije pa preko letalisca Benetke – Marko Polo

Ryanair uporablja ime VENICE TREVISO , ki pa je od beneskega letalisca oddaljen kakih 37 km isto kot Frankfurt-Hahn ki pa je 100 km od Frankfurta – v Parizu 100 km ven uporablja ime PARIS Beauvais – to so obrobna letalisca, kjer imajo manj stroskov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close