Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt-Last minute?

Egipt-Last minute?

Pozdravljeni,
s fantom nameravava oktobra v Egipt (najverjetneje Hurgado) in trenutno iščeva najugodnejšo varianto (za 1 teden, all inclusive, let iz Lj). Ali ima kdo izkušnje s tem in bi mi lahko povedal, ali se bolj splača počitnice rezervirati že zdaj, da imava potem mir, ali je možno, da se bodo cene za last minute ponudbe še kaj znižale, glede na to, da je do takrat še kar nekaj časa? Zaenkrat se bolj nagibava k prvi opciji, saj nekih drastičnih sprememb verjetno ni pričakovati, bi pa vsaka informacija prišla prav. Sva pač študenta, zato nama vsak privarčevan evro pride prav 🙂

Lepo pozdrav

Lahko se cene še znižajo, ni pa nujno. Odvisno od politične situacije, po moje. Koliko bo povpraševanja. Jaz sem se prijavila letos v začetku februarja first minute. Imela k sreči garancijo najnižje cene in sredi julija so mi vrnili 100 evrov, ker je last minute cena padla. Pa ni bila najbližji last minute, saj odhajam v soboto. Tik pred zdajci je cena za dobrih 40 evrov višja. Sem pa k sreči skozi sledila in pravi čas zahtevala denar. 🙂 Od polne cene je pa last minute sigurno cenejši lahko za 100 evrov. In tudi letos bo težko vse polno, edino morda avion, ker vozi samo Adria, čeprav težko verjamem. Je preveč ljudi strahopetnih…;).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close